DIY Transmission Jack

Hvis du er en kjent med arbeidet i en bil eller ønsker å eksperimentere på en gammel bil overføring, kan du bruke en overføring jack å heve bilen selv slik at du kan inspisere overføring og fullføre eventuelle nødvendige reparasjoner . Sikkerhet bør være første prioritet når du forsøker å reparere overføringen. Kontroller at du har nok plass til å inspisere overføring og at overføringen jack er sikkert på plass. Du trenger
Car lift
Sikkerhet stropper
Transmission jack
Air kompressor
Luftslange
Sliding bord
Vis flere instruksjoner
1

Installer en bil lift under bilen og pumpe det å heve bilen ca 5 eller 6 meter høy. Bilen lift skal være sterk og stødig nok til å tåle vekten av kjøretøyet, ikke sot det ikke falle på deg når du arbeider på overføringen.
2

Koble luftslangen til en luft kompressor. Knepp luftslangen til kontakten til luftslangen innløpsventilen på overføring jack.
3

Plugg inn kompressoren til en stikkontakt kilde og trykk "Power" å slå den på . Vent til luftkompressor til å bygge opp nok trykk i overføring jack.
4

Plasser deg under bilen på et bord for å beskytte deg mot bakken. Hvis du har et brett med hjul, kan dette gjøre det lettere å manøvrere deg fra under bilen.
5

Plasser overføring jack i sentrum av overføringen under bilen. Armen av jack bør strekke under overføring er væske pannen.
6

Finn knappene eller håndtere på overføring jack og presse dem til å heve jack litt. Hev jack akkurat nok til å slippe vekten av boltene knyttet til overføring.
7

Fest overføring til bilen og fjerne boltene, slik at overføring hvile på toppen av jack.
Side 8

Bruk sikkerhet stropper på overføring jack og fest dem til lastplate av overføringen. Dette bør gjøres før du fjerner jack eller overføring. Det kan resultere i overføring faller på deg og forårsake skade hvis dette trinnet ikke er utført.
9

Nedre jekken på høyde nivå og ta den fra undersiden av bilen. Fjern overføringen.
10

Skyv ut fra under bilen og flytte jekken og overføring til et arbeidsområde der du kan reparere overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66834.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer