Slik feilsøker Eksos Rust

En rusten eksos kan være årsaken til mange alvorlige eksos problemer. Hvis eksos er så rustne at du kan se gjennom eksosrør, må du erstatte det. Men ikke alle rustne eksos må byttes. Siden erstatte eksosanlegget er dyrt på de fleste biler, bør du feilsøke problemet for å finne ut om du trenger å bytte ut eksos eller hvis du kan få det fikset eller reparert. Du trenger
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Hev bilen på bukker. Løft opp på forsiden jack poenget med bilen din. Jekken punkt i fronten av kjøretøyet er normalt foran tverrbjelken eller en liten jack punkt ligger like bak radiator. Place bukker under de fremre klype sveiser plassert på hver side av kjøretøyet under siden skinnene under fører og passasjer sidedører. Deretter senke bilen på tribunen.
2

Climb under bilen og sjekke eksos for spot rust. Spot rust er vanlig for biler i den nordlige halvkule, som får mye snø, eller for biler som er nær sjø eller et område der det er høy luftfuktighet for store deler av året. Spot rust er rust som ikke dekker alt av eksos-systemet, men kan dekke deler av den.
3

Sjekk for rust bak katalysatoren. Katalysatoren ser ut som en "egg" eller er "egg-formet" og sitter i tråd med eksosrør. Det vil være en liten del stikker ut av det med ledninger, kalt en "oksygen sensor." Hvis katalysatoren er ikke rustet, men deler av eksos bak converter er, kan du trygt bytte ut de delene som er rustet uten å måtte kjøpe en ny katalysator. Siden en omformer er dyrt, bør du unngå å erstatte det hvis det er mulig.
4

Sjekk for porer. Porer i eksos kan ikke repareres. Du må skifte eksosanlegget hvis det har rustet gjennom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64651.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer