Min 1990 Volvo vil ikke starte etter å slå It Off

Som det gamle ordtaket, hvis bilen ikke vil starte, har du enten fått ingen eller ingen gnist. Selv om dette er en overforenkling, gir den et godt utgangspunkt for å finne ut hvorfor din 1990 240 Volvo, 740, 760 eller 780 vil ikke starte etter at den er slått av. Hvis Volvo mangler en elektrisk ladning fra batteriet, riktig drivstoff og luft blanding, gnist, riktig timing eller riktig kompresjon, bilen vil ikke starte opp. En håndfull av minner og andre forhold for 1990 årsmodell involvert drivstoff levering system, drivstofftank og elektrisk system og kan være medvirkende til problemet. Instruksjoner
en

Sørg for at din Volvo er i P eller Park posisjon, hvis det er en automatisk girkasse. Om nødvendig, legg den i park og prøv å starte bilen igjen. En automatisk girkasse er standard på 1990 Volvo 760 og 780, og er tilgjengelig som ekstrautstyr på 240 og 740.
2

Sørg for at clutchpedalen på din Volvo er helt inne når du starter, hvis det er en manuell girkasse. Trykk på clutchpedalen helt til gulvet og hold den der mens du prøver å starte bilen igjen.
3

ut om motoren spy ved normal hastighet når du vrir om tenningsnøkkelen . Hvis motoren gjør en growling støy og høres ut som om det kommer til å starte når du vrir om nøkkelen, motoren spy normalt. Sørg for at du har nok drivstoff i tanken. Selv om det var ingen minnes involverer bensinmåler for 1990 Volvoer, husk at bensinmåler kan være fast eller ødelagt. Hvis du har drivstoff i tanken, ta din Volvo til en tekniker. Drivstoffet kan ikke gjøre det i motoren på grunn av en dårlig bensinpumpe eller tett dieselfilter. Volvo-modeller i 1990 og tidligere har ofte problemer med drivstoffpumpen stafett, spesielt rett etter at motoren er slått av. Vent en time eller så, og prøver å starte den igjen, så har en Volvo-tekniker erstatte stafetten. Dessuten kan tenningssystemet har et problem, som spolen eller distributør cap, eller timing belte eller komprimering kan være slått av.
4

ut om motoren spy ved lav hastighet når du vrir om tenningsnøkkelen. Hvis du hører growling støy, men det er tregt, med et sekund eller så mellom veiver, motoren spy sakte. Batteriet kan ha en lav kostnad. Prøv å skru på vindusviskerne med tenningsnøkkelen i "On" posisjon. Hvis vindusviskere flytte, men i et saktere tempo enn normalt, kan batteriet være lav. Du kan prøve jumpstarting bilen ved hjelp av startkabler eller ta batteriet inn en auto deler butikken som kan lade opp batteriet. Hvis batteriet er ikke lite strøm, ta din Volvo til en tekniker. Startmotoren kan gå dårlig, eller du kan ha interne motorproblemer.
5

ut om motoren ikke sveiv, men bare gjør en klikkelyd når du vrir om tenningsnøkkelen. Hvis du hører en klikkelyd, kan batteriet ha en lav kostnad. Slå på vindusviskerne med tenningsnøkkelen i "On" posisjon. Hvis vindusviskere flytte, men på en langsom hastighet, kan batteriet være lav. Prøv jumpstarting bilen ved hjelp av startkabler eller ta batteriet inn en auto deler butikken som kan lade opp batteriet. Hvis batteriet er ikke lite strøm, ta din Volvo til en tekniker. Startmotoren eller en del av starteren systemet kan ha sviktet. I tillegg kan en rekke forhold har forårsaket din Volvo å legge inn et "no starte" tilstand, for eksempel SRS airbag sensor lys slå på eller en defekt RPM sensor.
6

ut om motoren gjør ingenting i det hele tatt når du vrir om tenningsnøkkelen. Slå på radioen eller lysene. Hvis de ikke slår seg på, kan batteriet være feil. Du kan prøve jumpstarting bilen ved hjelp av startkabler eller lade batteriet på en kvalifisert auto deler butikken. Hvis batteriet er OK, bør du ta din Volvo til en tekniker. Tenningslåsen, starter elektriske systemet eller startmotoren kan ha sviktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65496.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer