Slik feilsøker en 2002 Saturn L300

The 2002 Saturn L300 kom utstyrt med en 3,0-liters sekssylindret motor. Den ble produsert med mange forskjellige standard funksjoner, inkludert cruise control, ekstern trunk utgivelsen, foran dørlommer, servostyring, tilt-juster rattet, foran og bak koppholdere, en bakre defogger og 15-tommers lettmetallfelger. Fordi L300 består av så mange forskjellige deler, systemer og komponenter kan det være vanskelig å avgjøre hva som forårsaker et bestemt problem med bilen din. En måte å feilsøke Saturn er å legge merke til hvordan bilen føles som du kjører den. Instruksjoner
en

Inspiser Saturns spiralfjærer når det føles som bilen er ridning for myk. Fjærene kan være for svakt eller kan ha blitt brutt.
2

Finn servostyring belte hvis rattet er vanskelig å slå. Beltet kan være brutt. Hvis beltet fungerer som den skal, ser også på de andre komponentene i styresystemet, inkludert servostyring pumpe, tie rod slutten og servostyring slangen. Disse delene kan være slitt, skades eller, i tilfelle av servostyring slangen, Tett. Til slutt, sjekk for å se hvor mye servostyring væske du har for øyeblikket, og sørge for at væsken ikke lekker fra væsken container.
3

Sjekk kraften brems booster når Saturns bremser er vanskelig å bruke. Forsterkeren kan være defekt. Hvis booster fungerer, sjekk bremsekalippernes å se om det har satt seg fast, noe som ville føre til at bremsene til å dra. Bremsesystemet master sylinder, hjul sylinder og proporsjonering ventil kan også være defekt, slitt eller skadet. Se på bremseslangen for å se om det har blitt tett eller knekk på noen måte og gjennom bremseklosser, sko, rotorer og trommer for å sikre at ingen av disse delene har blitt skjev eller skadet. Du vil også være lurt å sørge for at du har riktig mengde bremsevæske og riktig væske type.
4

Finn overføring modulator hvis kjøretøyet har en automatisk girkasse når bilen forsinkelser giring. Modulatoren kan være feiljustert, frakoblet eller defekt. Hvis du har en manuell girkasse sjekke overføringen shift linkage å se om noen av delene er skadet eller feiljustert. Du bør også sjekke overføring væske for å sikre at det er på riktig nivå og inspisere de resterende transmisjonskomponenter for eventuelle lekkasjer eller skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67263.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer