En Honda Element som ikke vil starte

Honda Elements pleier å være pålitelige, slik at den mest sannsynlige årsaken til en ikke-start Element er et elektrisk problem. Mekaniske problemer kan være feil, men et dødt batteri er langt mer sannsynlig. Hvis riktige vedlikeholdsintervaller er fulgt, er det enda mer sannsynlig at det er bare et batteri problem. En rekke tiltak kan iverksettes for å fikse en død eller døende batteri og se om det er mer alvorlige problemer som hindrer en Honda Element fra start. Du trenger:
Startkabler
Utbytesackumulator
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å starte Honda Element. Lytt etter tøffer, indikerer hvilken motoren snu. Hvis det ikke er tøffer, se på dashbordet lyser. Hvis lampene ikke kommer på, eller om de bare flimring, er batteriet døde eller døende.
2

Snu bilen av og inspisere bilen batteri for skum. Batteriet lekker syre dersom det er skum, og en kranbil er nødvendig. En profesjonell mechanicshould avtale med batteriet på grunn av muligheten for syre forbrenninger. Hvis det ikke er skum, slår batteriet legg klemmer med en sko, som klemmene må kanskje koble til igjen. Prøv å starte på Honda. Hvis det ikke starter, må batteriet enten et hopp eller bør skiftes ut.
3

Slå av Honda Element av og pop panseret. Park en fungerende bil hette til hette med Honda. Åpne begge hetter. Koble den ene enden av den røde genseren kabelen til plusspolen på Element og den andre enden til den positive terminalen på den andre bilen. Koble den ene enden av den svarte kabelen til den negative terminalen på den andre bilen og den andre enden til en bart metall del av Honda. Start fungerende bilen og la den gå på tomgang i fem minutter. Deretter starter Element. La Element kjøre en halv time å lade batteriet, eller du kan raskt brenne ut dynamoen ved kjøring og lading. Hvis dette ikke fungerer, kan batteriet være utenfor vekkelse og må byttes ut.
4

Skift batteri i Honda ved først å slå av bilen. Ta av batteriet innlegget klemmer ved å skru ut O-ringen klemmer med en flat skrutrekker og fjern låseklemmene med skrutrekkeren. Trekk batteriet ut etter håndtaket og skyv i det nye batteriet. Skru ned låseklemmene og elektriske klemmer, er forsiktig med å ikke over-stramme skruene. Prøv å slå på Element. Hvis bilen lysene kommer på, men motoren ikke starter, kan motoren bli oversvømmet.
5

Aktiver "Clear Flood"-modus, som vil fjerne en oversvømmet motor. En oversvømmet motor oppstår når det er drivstoff på tennpluggen, noe som hindrer dem fra gnister. For å aktivere Clear Flood-modus, trykk på gasspedalen helt til gulvet før du gjentatte ganger slår på tenningen til "On" posisjon. Dette utløser Clear Flood modus, som gjør at motoren pumpe luft i stedet for drivstoff, og dermed tørker ut tennpluggene. Gjør dette i fem minutter, ta foten av pedalen og snu bilen av, ta nøklene ut av tenningen. Etter et minutt, bør Honda starte. Hvis ikke, kan det være mekaniske problemer som nødvendiggjør en profesjonell mekaniker med diagnostisk utstyr for å fikse det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66336.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer