Slik feilsøker en 2005 Nissan quest

The Quest er en minivan Nissan startet produksjon i 1993. Selv om den første generasjonen ble bygget i samarbeid med Ford Motor Company, har van gått gjennom fire generasjoner av designendringer siden da. 2005-modellen så peak hestekrefter på 240 hestekrefter og maksimalt dreiemoment på £ 242-ft. Nissan quest var ikke uten sine problemer, men. I 2005 var det flere vanlige problemer som dekkes av fabrikken tilbakekallingen. Feilsøke disse problemene først, men før du tar din søken til forhandleren. Instruksjoner
en

Sjekk for dårlige sveiser eller skadede tredje sete striker braketter. Brakettene som holder tredje baksetet på plass kan ha blitt uriktig sveiset. I en krasj, kan disse setene forårsake skade på passasjerer ridning i baksetet. Ta din søken til en Nissan forhandler. De kan installere nye braketter for deg under fabrikken tilbakekalling for dette elementet.
2

Sjekk baksetene for utsatte bevegelige deler på setejustering mekanisme. På noen 2005 Quests, er sete reguleringsmekanisme for nær andre utsatte bevegelige deler. Når du prøver å justere setet, kan du få fingrene i klem eller kuttet. Ta dette problemet til en Nissan forhandler som det er dekket under en fabrikk tilbakekalling.
3

Sjekk din bremsepedalen for sponginess eller svak bremsekraft. Noen kunder av Nissan quest i 2005 rapporterte mindre problemer med bremsene. En var at bremsene filt utilstrekkelig for å stoppe kjøretøyet. Dessverre er dette en del av utformingen av kjøretøyet. Det er ikke mye som kan gjøres for at, bortsett fra oppgradering av makt brems booster til en ettermarkedet modell med en høyere vakuum trykk. Imidlertid kan sponginess i bremsesystemet lett fikses. Det er resultatet av luft komme inn bremseslanger av Quest, så du må ha en brems butikk blø bremsesystemet for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64868.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer