Hvor å Sjekk den elektriske drivstoffpumpen på en 1995 Ford Truck

Alle Ford lastebiler produsert i 1995 ble utstyrt med en elektrisk bensinpumpe som sitter inne i bensintanken på bilen. Drivstoffpumpen sender gass lagret i tanken gjennom drivstoffslanger av lastebil og videre til motoren slik at motoren til å kjøre. Fordi at brennstofftilførselen er plassert i en ubeleilig sted er det viktig å først feilsøker pumpen for å sikre at det virkelig må erstattes i stedet for en annen del av drivstoff-systemet. Du trenger
Tenger
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Fest drivstoff trykkmåler til motorens Schrader ventil og bestemme dagens drivstofftrykket nivå av trucken. Den Schrader ventil ligner luftventilen på en sykkel eller bil dekk og normalt sitter nær toppen av motorblokken. Start motoren og la den inaktiv. Kontroller drivstoff trykkmåler og bestemme hva dagens drivstoff trykket er inne i drivstoffsystemet av lastebilen. Hvis du er usikker på hva riktig drivstoff press nivået bør være, ta kontakt med en kvalifisert mekaniker eller din lokale Ford forhandler.
2

Kontroller drivstoff trykkregulator og sørge for at det ikke er defekt og forårsaker det lave drivstoff trykk inne i lastebilens drivstoffsystemet. Sett på drivstoff trykkmåler hvis du frittliggende det etter å ha fulgt trinn 1, og start motoren. Mens motoren går på tomgang, lett presse drivstoff linjen koblet til drivstoff trykkregulator med tang og sjekk om drivstofftrykket går opp. Hvis drivstoffet trykket går opp regulatoren er defekt og må repareres eller erstattes.
3

Bestem hvorvidt bensinpumpen begynner å fungere så snart lastebilens batteriet er på. Når du har satt nøkkelen i tenningen, slå den slik at batteriet energi, men motoren er i gang. Når bensinpumpen fungerer som det skal, vil gassen bli trukket fra drivstofftanken og sendes gjennom drivstoffslanger når batteriet er strømførende, selv om motoren ikke er slått på. Lytt til drivstoffpumpen mens du sitter i bilen eller, hvis du ikke kan avgjøre om du hører pumpen kjører, har en medhjelper lytte utsiden av bilen i nærheten av bensintanken.
4

Sjekk hvis bilen viser noen symptomer på en mislykket drivstoffpumpe. To store symptomer inkluderer lastebilen drøye når du trykker ned på gasspedalen og motoren nekter å starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67414.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer