Feilsøking en 1997 BMW 528I Fuel Pump

The 1997 BMW 528i sedan inkluderer en 2,8 liters sekssylindrede motor. For at motoren til å motta brennstoff, ble en elektrisk drivstoffpumpe installert inne i bensintanken til kjøretøyet. Pumpen henter drivstoff fra bensintanken og sender det gjennom drivstoffslanger å sikre at motoren kan utføre skikkelig. Som med de fleste deler på din BMW, kan drivstoffpumpen mislykkes fra tid til annen, og må byttes ut. Fordi drivstoffpumpen er vanskelig å komme til, er det viktig å riktig feilsøke pumpen før du forsøker å erstatte det å sørge for at en annen del av bilens drivstoff systemet ikke skaper problemer. Du trenger
tenningsnøkkelen
Tenger
Fuel trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Watch for 528i din å vise tegn på at bensinpumpen ikke fungerer skikkelig. To viktige skiltene er bilen nekter å starte når du vrir om tenningsnøkkelen og motoren kveles når du trykker på gasspedalen for å øke BMWs hastighet.
2

Lytt til drivstoffpumpen til å begynne å jobbe når BMW batteri er strømførende. Sett tenningsnøkkelen i tenningen og vri den en innstilling til høyre slik at bilens batteri er på. Hvis bensinpumpen fungerer, vil det begynne å sende drivstoff gjennom drivstoffslanger så snart batteriet fungerer. Du bør være i stand til å høre pumpen fra førersetet i bilen. Sørg for å utføre denne testen i et rolig sted, eller hvis du er usikker på om du hører pumpen fungerer, har en annen person vri om nøkkelen på mens du står ved bensintanken og lytte.
3

Koble en drivstoff trykkmåler til Schrader ventil av motoren og kontroller drivstofftrykket av bilen. Den Schrader ventil er nær toppen av motoren og ser veldig lik en luft ventil på en bil dekk. Når drivstoff trykkmåler er koblet til ventilen, slår BMW motor på og la den inaktiv. Les måleren for å se om bilen har riktig drivstoff press nivå. En 1997 528i bør ha mellom 51 og 58 pounds per kvadratcentimeter av drivstoff trykket i sin drivstoffsystemet.
4

Inspiser drivstoff trykkregulator for å se om det fungerer. Når drivstoffet trykket er for lavt på din BMW, kan regulatoren være feil i stedet for drivstoffpumpe. Forlate drivstoff trykkmåler festet til Schrader ventil og slå av motoren på, så det er tomgangskjøring. Klem forsiktig på svart drivstoff linje som går til drivstoff trykkregulator og se på drivstoff trykkmåler på samme tid. Hvis drivstoffet trykket øker mens du klemme på drivstoff linjen drivstofftrykket regulator må repareres eller erstattes i stedet av bensinpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67413.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer