Er Ice på Auto AC Lines Bad ?

Air condition ( AC) er en av dem luksus du ofte ikke tenker på å opprettholde før det er for sent. Betalende oppmerksomhet til avslørende tegn på problemer , som avkjølt AC linjer , kan forsikre systemets beredskap når de lange, varme dager kommer. Betydning

Betydningen av iset linjene er at de er en indikasjon på uønsket kondens i områder av air condition-systemet . Det bør ikke være nok fuktighet rømmer fra andre deler av systemet for å la vann buildup til skjema til iskrystaller .
Misforståelser

Mange tror air condition er rett og slett kjøling et miljø . Imidlertid hva den er for det meste gjør er å endre luftfuktighet på et miljø . Det gjør den ved å endre mengden av fuktighet , samle det og bli kvitt det . Hvis AC fungerer som den skal , vil fuktigheten renne ut av bilen , i stedet for å samle og fryser på linjene .
Forebygging /løsning

det viktigste du kan gjøre for å holde det oppsamlede vannet drenering riktig er å holde kondens renne i bunnen av bilen klar og fungerer. Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne plasseringen av avløpet og være sikker på at du ser det drypper etter en lang, varm kjøretur når du brukte AC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66964.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer