Grunner en Power Steering Pump Lekkasjer

The servostyring pumpen er en bil enhet som gir hydraulisk trykk for å hjelpe til med styringen . Selv servostyring pumper vil typisk gi for mange års pålitelig bruk , kan det oppstå lekkasjer utvikle som kan føre til at systemet bryter sammen . Seal Lekkasjer
p Som selene i servostyring pumpe og system alder, kan selene krympe og bli sprø , slik at servostyring væske å lekke . Lekkasjer i selene er den vanligste kilden til en servostyring lekkasje . Servostyring stop- lekkasje tilsetningsstoffer kan brukes til å gjenopprette eldre sel , men selene som har brutt vil kreve erstatning .
Linje eller slangelekkasjer

Servostyring linjer og slanger overføre trykksatt servostyring væske fra servostyring pumpe til styringsgruppen rack, kan små sprekker og rifter utvikle seg i disse linjene , og skaper en lekkasje . Servostyring væske lekkasjer fra ledninger og slanger vil kreve den defekte delen som skal erstattes.
Pumpekabinettet Lekkasjer

servostyring pumpe typisk har en væske reservoaret bygget inn i huset , men noen er separate. Dette huset kan bli sprakk og forårsake en lekkasje , noe som vil kreve erstatning . Den servostyring orientere seg og interne arbeid kan også bli slitt , slik at væske lekker og krever at pumpen byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66515.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer