En 1996 Ford Van Vil ikke holde en belastning

Feilsøking en 1996 Ford van som ikke vil holde en belastning som kan gjøres på de fleste auto deler butikker med et ladesystem tester. Denne testen er vanligvis utføres uten kostnader. Men med noen grunnleggende verktøy, og en forståelse av et ladesystem, kan den samme testen utføres hjemme. 1996 Ford van dynamo har en innebygd spenningsregulator, i motsetning til andre modeller, der regulatoren er atskilt fra dynamo, og på brannmuren. Du trenger:
Vernebriller
½ skiftenøkkel
Batteri terminal renere
Batterilader
Vis flere instruksjoner
en

Sett på sikkerhet briller for å skjerme øynene mot rusk. Bruk ½ "fastnøkkel til å fjerne kabelendene fra batteriet. Løsne mutteren på innlegget, og trekk endene av batteriet innlegg av hånden.
2

Bruk terminal renere å rengjøre innlegg og kabel ender, inntil de er rene. Sett kabelendene etter rengjøring.
3 p Hvis batteriet er dødt, plasser laderen på batteriet tilkobling fører, som løper fra laderen til batteriet. Rødt er positiv, og svart er negativ. Crossing disse kan føre til at batteriet eksploderer. La laderen kjøre i minst åtte timer, hvis det var helt død.
4

Sveiv motor. Hvis batteriet aksepterer tiltalen, fortsette til neste trinn. Hvis batteriet ikke belaste, må den byttes ut, og dynamoen bør sjekkes.
5

Start motoren, og koble den positive batterikabelen slutt. Hvis van fortsetter å kjøre, er dynamoen bra. Hvis van slår seg av når du kople fra kabelen, må dynamoen byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65634.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer