Slik finner du ut om du trenger Sjokk

Sjokk ble opprinnelig utviklet for å redusere presset på blad og spiralfjærer , som et kjøretøy kjører nedover veien . De første sjokkene var enkle i struktur og justerbar til spenningen innstillingene til driveren ' s ønske . Støtdempere er designet for å stabilisere et redskap for bedre å snu , stoppe og kjøreegenskaper . Gode ​​sjokk vil tillate et redskap for å håndtere veien mye bedre , og dårlige sjokk vil redusere hjulets kontakt med veien , forårsaker farlige kjøresituasjoner . Instruksjoner
en

visuelt sjokk på bilen din ved å ligge nær støtfangeren og ser under bilen . Hvis sjokk er våte eller synes å ha væske på dem , er da de vitale væsker i sjokk sannsynligvis lekker ut. Sjokk kan også ruste eller korrodere til et punkt der de blir ubrukelige . Inspiser sjokk visuelt for å se om det er en tilstedeværelse av overflødig rust eller korrosjon .
2

Utfør en " bounce test " på bilen din ved å trykke ned på støtfangeren , på et hjørne av kjøretøyet. Hvis bilen spretter rett tilbake på plass , eller bare spretter en gang, så din sjokkene er fortsatt god. Hvis bilen spretter mer enn en gang eller fortsetter å sprette , så sjokket er dårlig.
3

Gjenta trinn 2 på det andre hjørnet av kjøretøyet for å teste den andre sjokk. De fleste biler har stagene på forsiden av dem , i stedet for støt. Trucks er unntaket til denne regelen . Struts kan kontrolleres på samme måte som sjokk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65824.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer