Hvordan du bytter termostat på en 2000 Jetta

Kjølesystemet er viktig å motorytelse i 2000 Volkswagen Jetta. Den lille motoren størrelse betyr at motoren er utsatt for vridning under ekstrem varme og fordi motoren er så liten, er mengden av kjølevæske beveger seg gjennom motoren mye mindre enn større amerikanske motorer. Hvis termostaten slutter å regulere mengden av væske som skyves gjennom motoren, kan motoren bli overopphetet, og sluttresultatet være en kostbar reparasjon regningen. Skifte termostat er billig forsikring. Du trenger
Wrench
2000 Jetta termostat
2000 Jetta termostat pakning
RTV pakning maker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern termostaten inntak bolig fra inntak manifold av Jetta ved å fjerne 10 millimeter bolter som holder den på plass. Termostaten inntaket bolig kan være plassert lett ved å finne det punkt hvor radiatoren slangen kobles til innsugningsmanifolden. Metallkabinettet slangen kobles til er termostaten inntak boliger.
2

Trekk den gamle termostaten ut av inntak manifold og deretter plassere en ny en inn i inntaket med slutten merket "top" vendt oppover .
3

Løft den gamle termostaten pakningen ut av inntak manifold og kast den.
4

Plasser en perle av RTV silikon på undersiden av inntak manifold og sett termostaten pakningen på toppen av det. Plasser en silikon på nedre kant av termostat inntak bolig og plassere huset på toppen av termostaten pakningen. Bolt huset tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64921.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer