Slik feilsøker Ford Taurus oksygen sensorer

The oksygen sensor på Ford Taurus sjekker luft til drivstoff ratio på at motoren går for å være sikker på at Taurus kjører med riktig blanding av luft til bensin. Siden den ideelle blandingen er en konstant en del bensin til 14,7 luft, må sensoren å kontinuerlig overvåke eksosen for eventuelle avvik og for å sørge for at blandingen fra eksos brenner effektivt. Etter 100000 miles skjønt, begynner oksygen sensor til å slites ut. Hvis du merker at Taurus lurching, fusker på tomgang, eller du har en rik bensin lukt hele tiden, kan det være lurt å feilsøke Taurus oksygen sensor for å kontrollere at den fungerer som den skal. Du trenger
Voltmeter
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løft Ford Taurus på bukker. Finn den fremre jack poeng bak radiator og løft opp på Taurus. Plasser en jack stå under hvert av de to foran klype sveiser på hver side av Taurus under foran føreren og passasjeren sidedører og lavere bilen på tribunen.
2

Fjern den elektriske tilkoblingen kjører til O2 sensoren under Taurus. Oksygen sensor ligger på katalysatoren.
3

Koble den røde kabel og svarte ledningen på voltmeter til tilbakemeldinger wire og jordledning, henholdsvis på sensoren. Normalt vil jordledningen være svart.
4

Sett hjulet på voltmeter til millivolt alternativet.
5

Start Taurus er motoren og kjør den på tomgang før den når normal driftstemperatur. Oksygensensorer vil ikke vise deg et korrekt avlesning til motoren er varm.
6

Sjekk voltmeter for riktig spenning. Måleren skal svinge og deretter slå på eller nær 150 millivolt. Har en assistent rev motoren for deg. Hvis sensoren fungerer som den skal, vil voltmeter lesing slippe mens gassen åpnes, noe som indikerer en innledende mager blanding av luft til drivstoff. Deretter, når gassen stenger, vil måleren lese noe høyere enn 150 millivolt, som indikerer en rik blanding av luft til brennstoff. Det vil da gå tilbake til 150 millivolt lesing. Hvis det ikke gjør dette, har sensor mislyktes, og du må ha den erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64191.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer