Slik feilsøker Ford Motorer

Mens Ford-biler er ment å være pålitelige , har noen Ford motorer kjent problemer som du må løse . Feilsøking kan vanligvis gjøres i oppkjørselen eller en garasje og vanligvis krever ikke mange, om noen, verktøy. Det vanligste problem med Ford motorer er komprimering problemer, som til stede i en rekke forskjellige måter. Instruksjoner
en

Start motoren . Lytt til tomgang . Hvis gassvaieren har tilstrekkelig spenning ( 1/4-tommers nedbøyning ) og du opplever en svært grov tomgang, kan du ha lav kompresjon i en eller flere sylindere .
2

Sjekk EGR ventilen. Fordi en grov tomgang kan være forårsaket av en skitten eller mislykket EGR ventil , vil du ønsker å bekrefte lav kompresjon ved å sjekke EGR ventilen. Ventilen er plassert på eksosmanifold i fronten av motoren. Har en assistent rev gassen mens du visuelt inspisere ventilen. Stempelet på enden av ventilen skal bevege seg , og du bør være i stand til å se den bevege seg . Hvis det flytte , kan dette tyde på at problemet er inne i sylinderne .
3

Se etter røyk kommer ut av eksosrøret . Hvis du oppdager hvite eller blå røyk , så du har lav kompresjon i motoren din sylindere . Hvit røyk er faktisk damp som er forårsaket av en lekkasje eller mislykket toppakning , avhengig av hvor mye damp er det . Blå røyk er olje blir brent i forbrenningskammeret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64410.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer