Hvordan koble opp en diagnostisk kode Reader

Mest diagnostiske kodelesere selges er konfigurert for den andre generasjonen On-Board Diagnostic koder, men du kan kjøpe separate skannere for koder predating 1996 bytte til OBD-II feilkoder. En bil anti-lock oppbremsing system fungerer uavhengig av OBD-II koder. For å få tilgang til bryte systemet, vil du enten trenger en ABS kode leser, eller en dyrere diagnostisk leser programmert for alle koder. Likevel hekte OBD og ABS skannere opptil biler på samme måte. Du trenger
Diagnostic kabel
Diagnostic kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Koble den diagnostiske kabelen til diagnostisk kode leser. Den ene enden av denne kabelen vil inneholde en 16-pinners plugg som passer inn i bilens diagnostiske port. Den andre enden av kabelen passer inn i leseren.
2

Koble ABS eller OBD-II 16-jordet støpsel til bilens diagnostiske port. Dette uttaket er vanligvis laget av sort plast og ligger under dashbordet. Steder kan noen ganger variere, men det er vanligvis enten venstre, høyre eller rett under rattet. Hvis du ikke finner den diagnostiske port, ta kontakt med en nettside som obdclearinghouse.com, som bærer en uttømmende database med outlet steder organisert av året, merke og modell av kjøretøyet.
3

Turn på skanneren. Dette kan variere fra merker og modeller av skannere. Noen vil automatisk komme på når de kobler til bilen, mens andre vil trenge deg for å slå dem på for hånd.
4

Vent til koden skal vises. I de fleste tilfeller må du snu bilen på for å få den diagnostiske systemet kjører. Enten du har til å skru av motoren eller ikke, avhenger av modell og alder på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65943.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer