Hvor å Sjekk drivstoffsystemet på Cars

Fuel leveres til drivstoff injeksjon system av moderne biler og lette lastebiler ved en elektrisk bensinpumpe som ligger i drivstofftanken. Teser systemer opererer under høyt trykk og når pumpen svikter, eller et drivstoffilter blir tilstoppet, kan motoren ytelse problemer oppstår. Testing drivstoffsystemet krever bruk av et drivstoff press tester. Denne rimelige tester er tilgjengelig på lokale auto deler butikker. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Vis flere instruksjoner
en

Locate testen port og fjerne hetten fra beslaget. Testen porten er plassert under panseret på drivstoffslangen eller drivstoff rail nær injektorer. Den nøyaktige plasseringen er avhengig av produsent og kan finnes i en service manual (se Resources).
2

avlaste trykket i drivstoffsystemet ved første posisjonering en butikk håndkle under testporten å absorbere bensinspill og deretter trykke inn ventil i testporten. Drivstoffet er under betydelig press og vernebriller bør brukes til enhver tid for å forhindre skade.
3

Installer tester på testen port ved å velge riktig adapter for bilen og skru den på test port. Deretter fester testeren til adapteren ved hjelp av rask koble montering.
4

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon og deretter til off to ganger for å prime systemet. Start deretter motoren og lese drivstofftrykket. Sammenlign dette lesing til spesifikasjonene som finnes i service manual. Mange produsenter har spesifikasjoner for tasten på /av motoren drift samt motoren i gang. Pass på å sjekke og sammenligne begge målingene som instruert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64457.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer