Kan en defekt dynamo Årsak My Car batteriet lades når den er parkert over natten?

Alternators hovedsak er miniatyrisert versjoner av generatorer som brukes på vannkraft, kull eller kjernekraft. Mens dynamo underliggende prinsippene er ganske enkel, og tilbyr sin konstruksjon mange muligheter for feil - inkludert kortslutning og påfølgende batteri utladning. Dynamo Basics

En dynamo er i utgangspunktet et sett med vekslende nord-sør-nord magneter sitter på en aksel og spinning innsiden av en stor spiral av wire. Alternerende magneter hovedsak "vibrere" elektronene i ledningen, forårsaker en vekselstrøm som stadig skifter i polaritet. Apparater i huset ditt kjøre på en lignende vekselstrøm, men en bilens dynamo dirigerer "en måte" strøm til batteriet. Generatoren bruker et sett av enveis dioder eller "ventiler" i input-output linjer for å tillate energi å strømme inn gjennom bakken og ut gjennom positive ledningen, men aldri den andre veien rundt. Elektrisk energi fanget i diodene, blir den energien som forsøker å strømme mot dem, inn i varmen.
Dynamo Kabling

dynamo kroppen er både et bakken og en varme synke. Hvis du plasserer hånden din på en dynamo brakett, vil du sannsynligvis legge merke til det føles varmere enn andre tilbehør parentes; varme fra diodene renner gjennom dynamoen kroppen og inn i braketten, noe som bidrar til å absorbere og spre varmen som en radiator. På samme måte, flyter elektrisk strøm fra batteriet gjennom motorblokken inn i holderen, og således inn i den roterende. Den positive effekt ledningen fra likerettere kobles til batteriets plusspol, lukker kretsen og holde den ladet.

Dynamo Feil

Alternators vanligvis mislykkes i ett av to måter. Oftest varme fanget i diodene ende opp steking dem, redusere dynamo utgang og tvinger andre dioder for å flyte mer strøm for å kompensere. Til syvende og alle diodene overopphetes og generatoren ikke klarer å sette ut strømmen av noe slag. Den andre grunnleggende svikt skjer når kobber spoler inne i vekselstrømsgenerator tilfelle lysbuen til hverandre eller til tilfellet. Når dette skjer, overslag komponenter "sveise" sammen og skape en kortslutning inne i dynamoen.
Batteri Drenering

Når en kortslutning som skjer i dynamoen, kretsen mellom bakken og positive batteri terminal - via utgang ledning - lukker og starter tegning makt. Dette kortslutning kan tømme batteriet helt innen et par timer, og nesten helt sikkert vil hvis igjen over natten. Det er to grunnleggende måter å teste for feil på dynamo. Magnetene på akselen armatur er ikke magneter i det hele tatt - de er faktisk elektromagneter som bare magnetize når det er strømmen som går til dynamoen. Med bilen, holder en baufil blad til generatoren bolig, hvis det holder, har du en konstant magnetfelt og en intern kort. Ellers slår bilen av, koble den positive ledningen, og bruke et digitalt multimeter for å teste for dagens trekning mellom den og batteriets plusspol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68493.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer