Hvordan vet jeg hvis bilen din er lav på Freon?

Over tid kan bilens air-condition-systemet lekke ut nok freon til å kreve en opplading. Dette er en vanlig forekomst på grunn av tette krymping og kompressor inaktivitet i de kalde vintermånedene. Sjekker systemet for å finne opplading behov krever bruk av A /C målere og et termometer. Ferdighetsnivået trengs er godt innenfor mulighetene til den gjennomsnittlige hjem mekaniker, og de verktøyene som kreves er tilgjengelig for salg eller leie på de fleste store auto deler butikker. Du trenger:
A /C målere
termometer
Vis flere instruksjoner
en

Fest målere til tjenesten portene på bilen ligger på air condition linjer. Lavt trykk porten vil være mellom akkumulator - plassert på passasjersiden av brannmur - og kompressoren. Den høyt trykk porten er plassert på linjen mellom kondensatoren - som ligger foran radiatoren - og fordamperen på brannmuren. Se i servicehåndboken for mer informasjon om den nøyaktige plasseringen for kjøretøyet.
2

Start motoren og sette air condition kontrollene for maks A /C. Hvis systemet har et resirkuleringsanlegg luft bryter eller knapp, velg resirkulasjon luft. Sett et termometer inn i sentrum air condition lufthull på dashbordet.
3

Vent noen minutter for kompressoren å sykle og presset til å stabilisere, og lese måleren avlesninger. I et vanlig system, vil det lavtrykkssiden lese hvor som helst 25-45 psi, avhengig av utetemperaturen. Høyere utetemperaturer føre til høyere måle målinger. Den høye side press vil lese mellom 250 psi og 400 psi, igjen avhengig av utetemperatur. Readings lavere enn dette, på begge sider, tyder lite kjølemedium.
4

Les temperaturen på termometeret. Inne temperaturer som er 40 grader Fahrenheit eller lavere enn utetemperaturen tilsier et normalt system funksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64584.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer