Slik feilsøker Power Window for 1995 Honda Civic EX

Du kan ikke holde regn, støv, varme eller kulde ut av 1995 Honda Civic hvis de elektriske vinduer feil. Og et åpent vindu gjør bilen et lett mål for tyver. Års bruk og korrosjon kan skade tilkoblinger til strøm vindu motor. Du kan feilsøke dette problemet og løse det i din innkjørsel eller garasje. Du trenger
Automotive sikring satt
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
All-purpose automotive fett
WD-40 spray kan
Vis flere instruksjoner

en

Åpne spark panelet under rattstammen å avsløre sikringsboksen. Bruk illustrasjonen på sikringsboksen for å finne sikringene forbundet med kraften vinduet. Kontroller sikringene. Hvis metallet inni sikringen er koblet fra eller utbrent, erstatte den med en sikring av samme strømstyrke.
2

Fjern høyttaleren, trim og dør panel for å avdekke elektriske vinduer komponenter. Inspisere kraften vinduet aktuator utstyr for korrosjon, rust eller mangel på smøring. Smør eller erstatte utstyr om nødvendig.
3

Inspiser glasset i vinduet for å se om den har falt ut av setet sitt på braketten. Omplassere glass på braketten holdent.
4

Finn armene kommer ut av kraften vinduet motor. De krysser for å lage en "X", med de nederste punkter av "X" forbundet ved bunnen av braketten. Kontroller at leddene i braketten er smurt med all-purpose grease.
5

Inspiser makt vinduet stafett. Det er en plast-boks festet på motoren på den siden som er nærmest instrumentpanel. Inspisere integriteten til ledningene som går inn i stafett og, om nødvendig, ta ut og inspisere innsiden av relé selv.
6

Kontroller integriteten av ledningene som går til styreenheten på armlenet . Spray WD-40 sammensatte på alle ledninger knyttet til makt vindu, forbindelsen vil forsegle eventuelle defekte forbindelser. Erstatte ledninger som ikke er i stand til å bære den elektriske strømmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66683.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer