Min Clutch Pedal Vil ikke flytte

Å kjøre en manuell bil gir deg bedre gass kjørelengde. Manuelle biler kan føle sportslig og mer responsiv enn sine automatiske kolleger. Men de er utsatt for clutch problemer som kan hovedsak immobilise dem. Mens du kan kjøre en manuell bil uten å bruke clutch det er svært vanskelig og legger mye slitasje på girkasse. Heldigvis, hvis du har clutch problemer er det noen fikser du kan bruke til å komme hjem, eller å få bilen til et verksted. Du trenger
Bremsevæske
Duct tape
Vis flere instruksjoner
en

Pump inn clutchpedalen. Hvis det vil gå opp, men ikke være oppe så pumping kan flytte nok væske i systemet som du kan bruke kløtsjen for lenge nok til å få deg til et trygt sted. Hvis pedalen fast i opp eller ned posisjon så sjekk rundt leddet på toppen av pedalen for alt som kan blokkere, ødelagt eller holde pedalen på plass. Spesielt se etter en ødelagt returfjær som kan ha kilt pedalen i posisjon.
2

Åpne panseret og sjekke væskenivået i reservoaret. I noen biler clutchen reservoaret er delt med brems reservoaret. Se på væsken for å se om det er noen misfarging eller uklarhet. Dette kan tyde på fremmedlegemer eller stoffer i væsken som kan foreslå en lekkasje. Hvis væsken er lav så toppe det opp til streken.
3

Sjekk master sylinder og slave sylinder for lekkasjer. Lekkasje vil vises som clutchvæsken på utsiden av sylinderen. De kan dukke opp rundt sprekker eller bulker i sylindrene, eller det kan bare være rundt forseglingen. Hvis du finner en lekkasje da både master sylinder og slave sylinder må byttes ut.
4

Følg linjene fra sylindrene som best du kan. De vil løpe nedover mot overføring. Kontroller for lekkasje ved å se etter clutchvæsken på utsiden av linjen, spesielt rundt leddene. Duct tape over eventuelle lekkasjer, skifte clutch væske tapt og kjøre bilen rett til en sertifisert verksted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66833.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer