Vanlige Servostyring Problemer

Alle som har prøvd å styre en bil uten fordelen av servostyring vet hvor mye fysisk styrke det kan ta å manøvrere et kjøretøy til en parkeringsplass eller rundt en krapp sving . Det er flere problemer som kan oppstå med din servostyringen , herunder støy og problemer med styringen . Lekkasjer

bilens servostyring systemet opererer ved hjelp av hydraulisk væske som styres gjennom servostyring pumpen. Hvis servostyring pumpe eller noen av dets koble slanger utvikler en lekkasje , vil servostyring væske lekker rett ut . Jo lavere servostyring væske nivå blir, jo vanskeligere bilen vil være å styre .
Belter og trinser

The servostyring systemet opererer via et belte og trinse system ved hjelp av kraften fra motoren til å operere den hydrauliske servostyring pumpe. Som med alle belte og trinse system , kan belter bryte. Hvis beltet pauser , vil servostyring pumpen ikke har noen måte å få makt , og servostyring vil slutte å fungere .
Støy

Servo pumper som utvikler problemer har en tendens til å lage bråk . Servostyring pumper er kjent for å sutre , slipe , hyle og boble . Hvis du hører servostyring pumpe gjøre noen form for støy , bør du ta bilen til en mekaniker . Du vet det er servostyringen gjør støy hvis du kan sitte ved et stopp med bilen på tomgang og støy øker når du dreier på rattet til høyre eller venstre.
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66009.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer