Slik feilsøker en Auto Hodelykt

Hodelykt belysning betyr mer enn bare å være i stand til å se om natten. Frontlyktene er et fyrtårn for andre kjøretøy, sier avstand, retning og plassering. Fjernlys lar sjåførene til å trenge gjennom tåke, regn og hagl. Frontlykter også tjene som sikkerhet forsikring i tider med begrenset sikt og de disige øyeblikk mellom soloppgang og solnedgang. Ikke-operative frontlyktene kan samle bileiere med utstyr brudd billetter. Heldigvis kan bileiere feilsøke hodelykt problemer hvis de vet hvordan og hvor du skal se etter feil. Du trenger
Bruksanvisning, Elektrisk renere (kontakt spray)
End fastnøkkel
Socket satt
Rags
Replacement pære
Sikringer
releer
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen i park eller nøytral med i nødbremsen satt. Løft panseret og koble den negative batterikabelen. Se i bruksanvisningen for plassering av din hovedsikring blokken. Det vil være plassert i motorrommet, under dashbordet nær Torpedoveggen, eller at den blir skadet. Trekk lokket av av sikringen blokk og se etter hodelykt sikring. Et lite diagram på innsiden av sikringen blokk dekke vil vise deg hvilke sikring å sjekke. Om sikringen har en tube eller spade design, trekk den ut og undersøke den lille metall glødetråd inni. Pass på at det ikke er blåst (ødelagt). Bytt den ut hvis den er brutt.
2

Sjekk releet i sikringsboksen blokken. Stafetten vil være en liten sort eller sølv boks som har flere små tangs koblet til sikringsblokken ansiktet. Du kan koble releet og slå den med en annen stafetten i samme tang konfigurasjon og strømstyrken for å se om det løser ditt hodelykt problem. Du kan også trekke stafetten delvis ut og undersøke hver tang med en test lys spissen, men du er nødt til å koble til minuspolen og slå frontlysene på. Ikke lys fra noen tang indikerer en defekt relé. Et relé som rangler når ristet er blåst.
3

Se på dine frontlykter for en driftsstans i enten en nærlys eller fjernlys beliggenhet på en hodelykt. Hvis begge steder viser non-operasjonen, betyr det en glødetråd til en enkelt lyspære eller en glødetråd til en dobbel element pære har sviktet. En enkelt hodelykt som viser en driftsstans på både høy og lav bjelker betyr enten den viktigste pære eller begge elementer har mislyktes.
4

Bruk riktig socket og skiftenøkkel for å fjerne den viktigste frontlys linsen. Se i bruksanvisningen for riktig fjerning prosedyre - skrutrekkere og stikkontakter vil være nødvendig. Fjern låseringen som holder pæren og inspisere glødetråden inne i pæren. En dårlig pære vil vise en brent glødetråden inne i pæren casing. Sett i riktig erstatning pære i kontakten og sett på låseringen inn på baksiden av linsen boliger. Merk:. Ikke berøre utsiden av pæren - bruk en fille for å installere det
5

Sjekk alle tilkoblinger på ledningen kontakten plugger når du har fjernet objektivet. Spray kontakt renere inne i kontakten knekt. Pass på at alle små Jordledningene har enten stramme og rene beslag på baksiden av linsen bolig eller negative jordkabler som festes til rammen.
6

Finn ut om kjøretøyet har en kontroll modul for automatisk lys . Kontrollmodulen inneholder en lyssensor som utløser en bryter når frontlyktene trenger å komme videre. Hvis frontlyktene har ingen brente pærer, releer eller sikringer, bør du mistenker et problem med den automatiske hodelykt kontroll modul. Din forhandler eller automatisk reparere anlegget kan kjøre en diagnostisk kode skanneren på bilen for å finne dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66008.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer