87 Nissan Van Feilsøking

The 1987 Nissan Van er en sjelden firehjulstrekk stil minivan, med plass til syv passasjerer og har andre rad kapteinstoler med en svivel handling for vendt forover og bakover. Det bruker ikke et datasystem, og en elektronisk leser er ikke nødvendig for feilsøking. Selv om det er fire trinns Motoren krever grunnleggende mekaniske kunnskaper og observasjoner for feilsøking, er det presset inn en liten boks med svært lite rom for å gjøre reparasjoner. Du trenger
Voltmeter
Jumper kabler
Hammer
tennplugger
Vis flere instruksjoner
en

Overvåk temperaturmåleren som du er kjøring. Hvis temperaturen stiger raskt, slå av van og åpne panseret. Motoren er svært stramt i motorrommet, og det har vanskeligheter med kjøling. Bytt motoren slanger hvis du ser dampende og røyking når bilen blir overopphetet.
2

Test strømmen hvis motoren er helt død. Test interiør dome lys og dash lys for strøm før du bruker en spenning meter for å teste batteriet og dynamoen. Bruk jumperen kabelen for å lade batteriet og starte bilen. Hvis batteriet sluk med jevne mellomrom, må den skiftes ut.
3

Åpne vinduet og panseret for å lytte etter en klikke lyd når motoren ikke sveiv. Lyden betyr starteren tennene er låst og motoren vil ikke starte. Lokaliser sylinderformet starteren under motoren. Bruk en hammer for å banke starteren og låse tennene. Starte bilen.
4 p Hvis motoren komme til, men vil ikke starte, må tennpluggene bli erstattet. I tillegg til pluggene, kan injektorer trenger rengjøring og bensinpumpen kan være brutt. Begynn alltid med pluggene fordi de er den minst kostbare å erstatte.
5

Drive bilen og gjøre flere svinger. Hvis van er vanskelig å slå, kan servostyring pumpe krever service. De firehjulstrekk skap kan også bli sittende fast på navene. Skift inn og ut av firehjulstrekk flere ganger for å slippe skapene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67783.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer