Hvordan sjekke for a Service Engine Soon Light i en Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer bygget etter 1996 er utstyrt med ombord diagnostikk (OBD II), et system av sensorer utviklet for å overvåke utslippene ytelsen av kjøretøyet. Når en av disse sensorene svikter.Det sender et signal kalt en feilkode til motoren datamaskin. Motoren datamaskin fører deretter tjenesten motoren snart lys til å lyse. Årsaken til forstyrrelsen kan bare læres ved å koble en diagnostisk strekkodeleser til kjøretøyet og skanning av motoren datamaskin. Skanneren vil gi deg en feilkode som du kan tyde ved å se i bilens service manual eller rådgivning elektroniske kilder. Du trenger
Diagnostic kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen.
2

Finn OBD II kontakten. Det vil bli plassert under dashbordet mellom rattstammen og førersiden dør.
3

Skyv diagnostisk kode skanneren kabelen inn i OBD II kontakten på bilen.

4

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "run"-posisjon, men ikke start motoren.
5

Trykk på knappen på skanneren som leser "skanne etter problemer koder "eller noe lignende. Koden eller koder vil vises på skjermen som en "P" etterfulgt av fire tall som P0171. Vent til skanneren å fullføre skanningen.
6

Slå opp problemer kode i en service manual eller søk på internett. Hvis du gjør et søk inkludere merke modell og år av kjøretøyet sammen med problemer med koden. Noen ganger koden kan finne den eksakte komponent som må skiftes, andre ganger koden vil bare finne et bestemt delsystem, og du må kanskje gjøre ytterligere feilsøking.
7

Trykk på knappen på skanneren som leser "klare feilkoder" eller noe lignende. Dette vil slette alle koder fra datamaskinens minne.
8

Trekk ut kabelen fra OBD II kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64831.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer