Bivirkninger av spy en motor uten olje

Bruke en motor uten olje fører til store bivirkninger og skader på motoren. Oljen skiller de bevegelige delene, uten olje, disse delene gnisse mot hverandre og skape friksjon og varme. Olje blir presset gjennom systemet ved oljepumpen og forhindrer friksjon og varme fra å bygge seg opp inne i motoren. Sprakk Block

starte motoren uten olje fører til motorblokken å knekke. Når motorblokken sprekker, vann og olje kan blande sammen skape en massiv mengde varme til å bygge opp i motoren. Motoren sprekk også vil føre til at andre bevegelige deler til jam på plass, låse opp motoren.
Warped sylindere

Stemplene presse opp og ned inne i sylindere av en bilmotor. En bieffekt av å spy en motor uten olje er disse stemplene ta kontakt med sylinderveggene, forårsaker dem til å deformere. Når sylindrene renning, er formen av sylinderen defekt, og, når stemplene presse opp og ned, vil de holde seg på plass. Igjen, vil motoren låse opp og krever full erstatning eller gjenoppbygge.

Lagrene Brenn

spy motoren uten olje brenner opp lagrene som tillater flytting deler til å snu. Oljen smører disse lagrene, og hindrer friksjon og varme. Når motoren slås over, ingen olje der for å smøre lagrene og lagrene slites ned raskt. En slitt peiling fører til at bevegelige deler for å slå i en avlang posisjon, forårsaker de delene å gni mot hverandre.
Veivaksel Wears

veivakselen er den viktigste delen av motoren som engasjerer når tenningen er slått. Tenningen begynner en prosess som er ferdig ved å vri på veivakselen, som engasjerer stemplene. Motoren deretter skrur til liv og begynner en prosess med hvert stempel går opp og ned i en timing bevegelse. En veivaksel som engasjerer uten olje engasjerer stemplene hardt, forårsaker skade på stempelet koble stang. Denne skaden er dramatisk og fører til at motoren til å gripe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67143.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer