Min Jeep Commander vil ikke starte

Det finnes en rekke ting som kan forårsake en Jeep Commander ikke kan starte, men med moderne biler, er den vanligste årsaken et dødt batteri. Men hvis en bil ikke har blitt godt tatt vare på med jevnlig vedlikehold, så er det mer komplekse problemer som kan være ansvarlig. Vanligvis, i en godt vedlikeholdt bil, vil problemet være i det elektriske systemet, der som en misbrukt bilen vil ha mekaniske problemer og hindrer den fra å starte. Du trenger
Bilbatteri
Flathead skrutrekker
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere en ikke-Starter Jeep Commander
en

Gå gjennom normal startprosedyren. Sitt i Jeep og vri nøkkelen til på kroppsposisjon. Hvis ingen av dashbordet lyser, betyr at motoren ikke snu (du vil være i stand til å høre det tøffer), og frontlysene ikke kommer på, så det er et problem med det elektriske systemet --- mest sannsynlig batteriet.
2

Ta nøklene ut av tenningen og pop åpne panseret for å inspisere batteriet. Hvis det er skum på batteriet, så må du ringe en bergingsbil. Batteriet lekker syre, og du trenger en profesjonell bilmekaniker å fikse det på grunn av fare for etseskader. Men hvis det ikke er skum, så kan du dunk batteripolene med sko eller en gummihammer for å prøve for en koble, som innleggene kan rett og slett være ute av kontakt. Når du har gjort dette, kan du prøve å starte bilen igjen. Hvis lysene kommer på, så problemet er ikke med det elektriske systemet. Hvis motoren slår over, men starter ikke, da batteriet kan være død, og du vil trenge å installere et nytt batteri. Batteriet kan fjernes ved å løsne batteriet innlegg, sikringer og klemmer for hånd, med en flat skrutrekker for innflytelse. Skyv batteriet ut ved å trekke på sin i innebygde håndtaket, og skyv det nye batteriet i. Koble beholde låsen og legg klemmer for hånd.
3 p Hvis Jeep Commander vant ' t start etter installere et nytt batteri, men det elektriske systemet er funksjonell, kan du ha en oversvømmet motor. En oversvømmet motor oppstår når tennpluggene er våte og kan ikke generere en gnist. Å tørke pluggene, må du aktivere Clear Flood modus. Tråkk gasspedalen helt til gulvet, deretter kontinuerlig slå av tenningen. Dette fører til motoren for å pumpe luft i stedet for brennstoff gjennom sylindrene, og vil tørke av tennplugger. Etter noen minutter, ta foten vekk fra gasspedalen og ta nøkkelen ut av tenningen. Deretter satte nøkkelen tilbake i tenningen og slå av motoren på. Hvis bilen fortsatt ikke starter, har du mekaniske problemer og vil kreve en mekaniker med tilpassede diagnostisk utstyr til riktig diagnostisere det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66145.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer