Hvordan identifisere varsellys på en Toyota Camry

Varsellysene på en Toyota Camry bidra til å varsle føreren om eventuelle problemer. Varsellys vanligvis kommer på når det er en feil med ett eller flere av Camry elektroniske eller elektronisk-relaterte komponenter. Informasjonen blir sendt til bilens elektroniske styreenheten, eller ECU. ECU kan deretter vise denne informasjonen til føreren. Men trenger du å vite hvordan å identifisere varsellys, slik at du ikke ignorere en potensielt viktig problem. Instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon.
2

Sjekk lysene på dashbordet. Du bør se en rekke dash lys opp. En av disse lysene vil være en "Check engine" lyset. Dette lyset skal bli tent med tenningsnøkkelen i "II" posisjon. Resten av lysene bør gå ut. Hvis "Check engine" lyset begynner å blinke, kan du ha et problem med en av bilens elektroniske komponenter. Se i håndboken eller ring din forhandler for mulige service problemer.
3

Start motoren. "Check engine" lyset skal gå ut etter noen få sekunder. Hvis den ikke gjør det, kan dette tyde på enten en vedlikeholdsintervall er nådd, eller et mer alvorlig problem med bilens utslipp kontrollsystem. Igjen, er det anbefales å konsultere brukerhåndboken eller ringe forhandler for service.
4

Sjekk for en opplyst "SRS" lys på dashbordet. SRS lys indikerer et problem med supplerende tilbakeholdenhet system, dvs. airbag, på Camry. Dette må være betjent av en profesjonell mekaniker.
5

Se etter en olje lys på dashbordet. Oljen lampen er i form av en liten olje-beholderen. Når denne lyser, indikerer det lavt oljetrykk. Lavt oljetrykk er forårsaket av en blokkering i systemet, en svak olje pickup eller oljepumpe, eller lave oljenivået i motoren. Sjekk og se om din Camry er forfalt for et oljeskift. Det anbefales at oljen skiftes på 5000 miles eller hvert halvår.
6

Sjekk for lavt drivstoff advarsel. Brenselet lampen på Camry er på drivstoffmåler nærheten av "E" på målerflaten. Den lave drivstoff lys betyr at du må fylle bensin på bilen.
7

Se etter setebeltet varsellys. Sikkerhetsbeltet varsellampe er et bilde av en figur på seg bilbelte. Hvis sikkerhetsbeltet er unbuckled, da dette vil lyse (sammen med en varsellyd) som indikerer at du bør spenne opp.
8

Se etter en oransje bil med lysene på (på dashbordet lyser) . Dette varsellys indikerer at en eller begge av dine bremselysene har sviktet, eller den elektriske motstanden i pære filament indikerer at det er i ferd med å svikte, og vil trenge service snart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64504.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer