Slik feilsøker HID pærer på en 2004 Prius

Any Prius eieren selv kan endre og feilsøke HID pærer på en 2004 Toyota Prius. Husk at 2004 -2009 var de årene av andre generasjon Prius, så noen Toyota håndboken fra denne perioden er en gyldig og verdifull referanse for Prius reparasjoner. I Generation II Prius, var HID hovedlys del av en alternativ pakke som inkluderte tåkelys. Dette er den enkel visuell referanse på forsiden av Prius. Ingen tåkelykter, ingen HID hovedlys. I så fall hovedlysene er halogen. Du trenger
Prius HID pærer
Philips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå av frontlykter og være sikker på at lysene er kult. HID lysene er varmere enn vanlige halogenpærer.
2

Åpne panseret ved å dra spaken ved siden av førersetet. Sett støtte stang i sporet på panseret for å holde den åpen. Fjern den fremre motordekselet ved hjelp av en Philips skrutrekker til hjelp i Løsne skruen kategoriene.
3

Bytt HID pærer. Dersom en inoperativ pære arbeider i den annen frontlyktene boliger, ligger problemet andre steder. Fjern frontlys kontakten ved å vri den mot klokken og fjern gummideksel. Slipp holdefjæren å fjerne pære.
4

Bytt ballast. Strømforsyningene for HID lys kan tas av. Bytt dem hvis begge HID pærer er gode. Sørg for å fjerne alle kabler fra ballast før du flytter dem.
5

Bytt ut kabelen fra ballast til strømkilden. Hvis det kabelen er i orden, er den eneste andre hardware alternativ kabelen mellom reflektoren og ballast. Denne kabelen er mindre sannsynlighet for å mislykkes, men fjerne den fra både frontlys boliger og ballast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65323.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer