Hvordan diagnostisere en dårlig Fuel Pump på en EFI Pickup

Innføringen av EFI (electonic innsprøytning) på lys plikt pick-up trucks har tatt en mekanisk enhet og plassert den holdent inn i riket av elektronikk. Drivstoffpumpen er nå plassert i drivstofftanken der den elektriske motoren kan bli avkjølt av drivstoff som omgir det. Den kjørecomputer styrer nå det gjennom bruk av avanserte drivere og høy strøm releer. Testing drivstoffpumpen krever nå bruk av krets testere og digitale volt /ohm meter, samt høyt trykk test målere. Du trenger
Innsprøytning spenning tester
Automotive krets tester
Digital volt /ohm meter
service manual
Vis flere instruksjoner
en

avlaste drivstofftrykket ved å slå av motoren, fjerne tanklokket, og plassere en klut under drivstofftrykket test montering ligger på drivstoff linje knyttet til injektorene. Trykk deretter ned Schrader ventil i måleren passer til drivstoffet stopper ut. Suge opp eventuelt drivstoffsøl med ekstra filler.
2

Fest drivstoff trykkmåler til drivstofftrykket test montering, og stram det sikkert for å unngå lekkasjer. Heng måleren med krok sin, slik at den ikke kan bli skadet når motoren startes.
3

Cycle tenningsnøkkelen fra off posisjon i startposisjon tre ganger for å gjenopprette systemet press . Les trykket som vises på måleren og sammenligne til fabrikkens spesifikasjoner oppført i service manualen for din bil. Lavt drivstoff press eller ingen drivstoff kan tyde på en defekt drivstoffpumpe behov for utskifting. Sjekk for strøm på pumpen med bil krets tester. Hvis strømmen er til stede, må du bytte pumpe.
4

Start motoren, og les trykket som vises på måleren. Det vil vanligvis være rundt 10 p.s.i. lavere enn når motoren er slått av. Dette skyldes det faktum at drivstoffet trykkregulatoren er lukket når motoren er slått av og åpnes når motoren startes, slik at drivstoff å gå tilbake til brennstoff tanken. Sammenligne motoren i gang lesing til fabrikkens spesifikasjoner oppført i service manualen. Lavt drivstoff trykk indikerer en defekt pumpe som må byttes ut.
5

Slå av motoren og overvåke drivstofftrykket i ti minutter. Det bør bare slippe noe i løpet av denne tiden. Hvis det faller til null raskt, anti-renne tilbake ventil i drivstoffpumpen er defekt. Bytt bensinpumpen etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64712.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer