Vanlige årsaker til Hard Starter i en Chevrolet Silverado

Hard starter oppstå i din Chevrolet motor når bensinen i bilen er for høy og den første eksplosjonen generert ved avfyring av motoren er større enn den trenger å være. I noen ekstreme tilfeller kan skade vanskelig å starte kjøretøyets motor i form av en eksplosjon. Backfiring er ofte forårsaket av hard start. Foulet gnist plugger

Tennplugger har ansvar for selve gnisten som tenner bensinen i bilen din og gjør at motoren kan starte og kjøre effektivt. Tennplugger som er tilsmusset av karbon eller alder kan føre til at Chevrolet til å oppleve en vanskelig start på grunn av feil fyring eller flere avfyring forsøk.
Sensor og elektriske problemer

Nyere modell biler er i stor grad styrt av elektroniske systemer og sensorer. Hvis en sensor sender feilaktig informasjon til drivverket kontrollmodulen, kan det føre til en rekke start problemer, blant annet vanskelig å starte som følge av feil brennstoffblanding eller feilaktig levering. Dette inkluderer mulige problemer med bilens bensinpumpen stafett, noe som kan føre til drivstoff blanding og levering problemer, blant annet for mye drivstoff, for å føre en hard start.
Bad Ignition Module

Tenningsmodulen styrer måten tennspolene brann følge din vri om nøkkelen. Hvis tenningsmodulen ikke tillater bilen å generere nok av en gnist for å tenne, da det vil ha å prøve igjen og en hard start vil sannsynligvis oppstå på grunn bygget opp drivstoff-blanding og gasser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66928.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer