Bil instrumentpanelet Problemer

Den elektroniske raffinement av moderne biler strekker seg til dashbordet. Elektroniske instrument klynger vise slike kritiske data som hastighet, kjørelengde, drivstoff nivå og feilfunksjon advarsler. En defekt instrument klynge kan vise unøyaktige eller nonsens opplesninger, eller det kan ikke fungere i det hele tatt. Feilen kan stamme fra en spenning problem, eller feilaktig jording eller en dårlig sensor. Disse komplekse paneler vanligvis krever total utskifting i stedet for enkle reparasjoner. Elektriske problemer

En defekt instrument klynge eller ledningsnettet kan blåse en sikring, forårsaker instrumentene til å gå døde. Hvis erstattet sikringen blåser umiddelbart, da en av disse to komponentene har trolig en kortslutning i det. Tracing ledningskretsen med et voltmeter kan avsløre feil punkt i det elektriske systemet, mens du sjekker ledningsnettet med et ohmmeter kan avgjøre om strømkretsen har en god jordforbindelse.
Elektronisk Problemer
med

Elektroniske målere avhenge av nøyaktigheten av datastyrte sensorer for å mate dem nøyaktige data. AA1Car.com bemerker at hvis en isolert indikator misbehaves, kan problemet ligge hos den enkelte sensor for at indikator. Hvis indikatorer ikke klarer å lyse opp og flere målere feil, så problemet ligger trolig i instrumentpanelet selv.

Problem identifisering

AA1Car.com påpeker at noen biler kjører selv-sjekker på sine instrument klynger under tenning. I løpet av denne selvtest, bør alle indikatorene lyser opp, og noen indikatorer som ikke klarer å komme på kan tyde på et instrument cluster problem. Noen biler gjør det mulig å be om en selvtest ved å velge visse displayknappene.
Solutions

Ifølge AA1Car.com, de fleste bilprodusenter utsikt instrumentpanelet som en enkelt komponent, så hvis enda en indikator mislykkes verksted må erstatte hele enheten. Selv dashbordet lyser kan vise skiftes ut av bileiere, mange av disse lysene kommer nå bygget inn i kretskortet integrert instrumentpanelet.
Hensyn

AA1Car.com anbefaler frakobling av bilbatteriet før du prøver noen form for elektriske system reparasjoner. En tilkoblet batteriet kan føre til kortslutning, som fører til en brann, eller føre til at airbag-systemet til å distribuere. I tillegg krever den føderale sannheten i KM Act som i biler med en elektronisk kilometerteller, må installatøren enten overføre minnebrikken fra den opprinnelige instrumentpanelet eller tilbakestille den nye instrumentpanelet slik at bilen vil vise en nøyaktig målerstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64556.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer