Fuel System Diagnose

For å diagnostisere en forbrenningsmotor problem , mekanikere starte med de tre grunnleggende krav til drift : drivstoff, kompresjon og tenning. Selv drivstoffsystemer kan være ganske komplisert , bør diagnosen fortsatt bør starte med det grunnleggende. Levere

å begynne et drivstoff system diagnose , sørg for drivstoff er å få til motoren. Hvis det ikke er det, jobbe bakover langs forsyning linjen for å finne ut hvorfor . Kontroller pumpe, filtre og linjer for forsvarlig drift eller blokkeringer . Det er også en god idé å sørge for at det er drivstoff på tanken .
Pressure

Bare fordi drivstoffet er å få til motoren , ikke anta det blir nok. Drivstoff injiseres motorer er mer følsomme for levering press enn de med forgassere , men en svak pumpe kan føre til problemer med begge systemene . Kontroller trykket mot kjøretøy spesifikasjoner .
Levering

Når du har bestemt nok drivstoff blir til forgasseren , spjeldhus eller drivstoff sprøytebrukere , feilsøkingen virkelig begynner . De mest vanlige drivstoffinnsprøytningskomponenter problemer er injektoren tilstopping og miscues forårsaket av den elektroniske styreenhet og forskjellige motorsensorer . Forgassere er mest utsatt for tette dyser , vakuum lekkasjer, float problemer og utslitte deler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67104.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer