Slik tester for Eksos Lekkasjer

En bilens eksosanlegg har en todelt formål - det roer motorstøy samtidig som du skyver giftige gasser vekk fra bilens interiør. Lekkasjer i eksosanlegget kan tillate gassene å blåse inn i kupéen, skadet eller drepe ryttere med nok eksponering. Lyddempere og eksosrør bryte ned med alderen. Vintervær, spesielt regelmessig kjøring på saltede veier, forverrer forfall. Alltid sjekke eksosanlegget for lekkasjer hvis du hører støy fra området, eller føler deg svimmel eller kvalm mens du kjører - disse kan være symptomer på karbonmonoksid i kabinen. Du trenger
vernebriller
Lommelykt
Tenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på en flat, asfaltert overflaten og vente på den avkjøles helt før du tester den. Ta på beskyttende øye slitasje, for eksempel vernebriller, deretter skyve under bilen slik at du har et godt inntrykk av eksosanlegget.
2

Shine en lommelykt på eksosanlegget, som starter på eksosrøret og arbeider tilbake mot manifold. Se etter en hvit pulveraktig stoff på forbindelser mellom eksos systemkomponenter. Dette indikerer en lekkasje i manifold regionen.
3

Påfør jevnt trykk med tang på flere punkter langs eksosføring. Stopp umiddelbart hvis noen rør gir under press. Ettergivende rør er tegn på forfall og indikere en lekkasje er sannsynlig på det tidspunktet.
4

Trykk på en skiftenøkkel fast langs eksos systemkomponenter, lytter etter en ringelyd som indikerer delene ikke lekker. Thuds, på den annen side, signal korrosjon og mulige lekkasjer. Ikke trykk på katalysator - det vil skade den delen
5

Slide ut fra undersiden av bilen og knele ved bilens side slik at du har et godt inntrykk av eksosanlegget.. Spør en assistent til å starte bilen og stirre på eksos-området. Sjekk for puffs eller jevn strømmer av røyken som kommer ut av hvor som helst bortsett fra eksosrøret. Villfaren røyk utgivelsen er et sikkert tegn på eksos lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66835.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer