Pump Alignment Metoder

Justering er prosessen med å justere senterlinjen av pumpen for å være i tråd med senterlinjen av driveren. Justering av pumper bidrar til å redusere vibrasjoner, overdreven peiling lasting og skader på koblingen innsatsen. En av de viktigste faktorene som bestemmer hvordan en pumpe vil tilpasses er akselhastigheten. Hvis drivakselen går med høy hastighet, blir pumpen innretting enda mer kritisk. Det finnes ulike metoder for å pumpe justering. Straight Edge Alignment Method

En person ikke krever mye opplæring eller spesielle verktøy for å kunne justere pumper ved hjelp av straight edge metoden. Den faktoren som teller mest i en individuell oppgave denne øvelsen er et skarpt øye. Denne justeringen metoden er rimelig og kan gjøres enkelt og raskt. Først blir koblingsstengene halvdelene lagt på toppen, bunn, venstre eller høyre for å måle parallell forskyvning. Når du utfører denne øvelsen, bør forsiktighet utvises for å unngå å bygge bro over gapet over koblingsstengene halvdeler. En bladsøker blir deretter satt mellom koblingsstengene halvdeler. Hvis du velger å bruke en passer, setter den utenfor coupler halvdeler for å kunne foreta målinger vedrørende vinkelfeil.
Dial Indikator

Siden straight edge justering metode er ikke særlig nøyaktig, kan måleuret bli brukt for å forbedre nøyaktigheten på. Dette gjelder spesielt hvis man bruker en to-polet motor. Måleuret er plassert på toppen av koblingsstengene halvdeler og merker er gjort på en av sidene. Koblingsstengene halvdelene er deretter rotert samtidig mens matchende markeringene. Svinger laget av måleren vil gjøre deg i stand til å få dobbelt så forskyvninger. Du vil da sjekke toppen, venstre, høyre og bunn, deretter for parallell-og vinkelfeiloppretting.
Laseroppretting Method

Når du utfører laser justering metoden blir laseren plassert på toppen av et av skaftene, mens et speil prisme er plassert på den andre aksel. Du kan også bruke en alternativ mottaker annet enn speilet prisme. Dette speilet prisme brukes til å måle refleksjon akkurat som måleur. Disse målingene finner sted mens akselen roteres i en vinkel på 360 grader. Den informasjon vedrørende målinger blir tatt blir vanligvis matet til en prosessor i tillegg til informasjonen om avstand mellom bolt hold ninger. Beregningene er utført av prosessoren slik at du kan vite hvor og hvor mange shims kan legges til eller flyttet til motoren. Anvendelse av denne justeringen metoden avhenger av antall sentrifugal enheter du har valgt å justere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66425.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer