Hvordan fortelle om en hjul sylinder er dårlig

Hjulet sylindere i bilen din er en viktig del av dine trommelbremser. Hjulet sylindere arbeide ved å tvinge bremseskoene mot trommene når du bremser. Hvis hjulet sylindere opplever et problem eller feil, vil du ha problemer med bilens bremser. Hvis du mistenker at bilen har feil eller dårlige hjul sylindere, bør du erstatte dem umiddelbart. Instruksjoner
en

Trykk ned på bremsepedalen. Hvis bremsene føles myk eller lav, kan du miste bremsevæske gjennom bakbremsens hjulet sylindere. Sjekk dine bremsesylindrer hvis du konsekvent finne deg selv å måtte legge bremsevæske på bilen din.
2

Sjekk for bremsevæske lekkasjer eller pytter under bilen din som lekkasjer er en av de viktigste tegnene på at hjulet sylinder har brutt og lekker bremsevæske. Hvis din bil eller lastebil har bremsevæske lekker fra baksiden brems montering, det er en veldig god sjanse hjul sylinder går ut.
3

Kjør bilen nedover veien på en svært sakte fart og eksperimentere med å stoppe bilen ved både raskt og sakte deprimerende din bremsepedalen. Hvis bremsene ikke ut til å virke så bra som de burde, men fortsatt arbeider, kan det hende at hjulet sylindere har gått dårlig. Ryggen bremser bare står for rundt 20 prosent av bilens bremsekraft.
4

Ta bilen til mekaniker og få ham inspisere bremsesylindrer hvis du mistenker at det er et problem. Han må ta av dekket for å sjekke for slitte stempelpakningene, korrosjon og pitting. Hvis det er et problem med hjulet sylindere, kan han erstatte dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65950.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer