Problemer med Nav på en GMC 2500HD FRT

The GMC 2500HD har teknisk service bulletiner (TSB) og rapporter om fremre hub problemer på lastebilen. De fremre knutepunkter er en del av drivverket og styring av 2500HD. De rapporterte problemer inkluderer skader på fremre hub forårsaket av andre styring, dekk eller aksel problemer. Navet roterer bremseskiver og holder flippene på dekkene. Når en hub problem utvikler, styring, bremsing og ri av GMC er berørt. Dekk og felg Problemer

En tilbakekalling har blitt rapportert på GMC 2500HD som påvirker mer enn 32.000 biler fordi dekkene og felger installert på disse lastebilene ikke oppfyller de nødvendige Federal Motor Vehicle Standard. Siden dekkene og felgene er underdimensjonert, har overbelastning av front-huber er rapportert. En belastning som er innenfor lastebilens lastekapasitet fører til dekk og felger å mislykkes, alvorlig skade ørene, rotorer og foran hub montering av GMC 2500HD.
Front Hub tikkelyd

En rapport om en front hub tikkende støy har blitt rapportert av noen GMC 2500HD eiere. Denne støyen skyldes en front hub peiling problem. Den fremre knutepunkt bærende svikter, forårsaker støy. Når lageret begynner å svikte, blir 2500HD vanskelig å kontrollere og styre.

Foraksel Problemer

TSB publisert på GMC 2500HD gjelder en front aksel problem som rammer de fremre huber av lastebilen. Akselen vent røret blir bøyd eller klemt, skape lekkasjer som forårsaker de fremre huber å låse sammen med brems montering. Denne lekkasjen hindrer væske fra å nå brems og hub montering, forårsaker bremsesvikt og skader på fremre huber.
Rotor Warp og cracking

Fronten rotorer på navet montering på GMC 2500HD kan deformere og crack, og skaper brems og nav problemer. Foran navet roterer bremseskiver og rotorene overopphetes, noe som rotorene å deformere eller sprekke. Dette fordreining og cracking påvirker bremsene og overopphetet foran hub lagrene. Når hub lagrene overopphetes, kan akselen, styring kontroll og bremsing mislykkes, noe som skaper en ulykke eller farlig situasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67116.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer