Slik feilsøker en Honda Accord Speed ​​Sensor

Hastighetssensoren på en Honda Accord, som andre sensorer, er elektronisk. Du kan ikke "se" et problem med sensoren. Det kan avgi ledetråder, for eksempel stamming eller, mer vanlig, å ha en død sted i en viss hastighet, men du må bruke en skanner til å fortelle om det er dårlig. Noen mekanikere har en datamaskin som kroker opp til OBD diagnostisk lenke kontakt, for eksempel Snap-On sin Vantage eller MATCO er 4000. Noen av maskinene bare gi parametere, som betyr at du må vite spesifikasjonene til fartsmåleren for å riktig diagnostisere det uten en kode skanner. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Hook koden skanneren til OBD diagnostisk koblingen kontakten under dashbordet og like til venstre av styringsgruppen kolonnen.
2

Trykk på "Read"-knappen. Skanneren vil lese kodene gitt av datamaskinen. Koden for speed sensor på 1998 Honda Accord er P0500. Hvis koden kommer over skanneren, er problemet med sensoren. Hvis en annen kode vises på skanneren, reparere det andre problemet først og deretter starte bilen for å se om fartsmåleren koden vises. Hvis ikke, er det ingen problem med fartsmåleren.
3

Bytt fartsmåleren. Koble skanneren til OBD diagnostisk lenke kontakt. Trykk på "Slett"-knappen for å slette koden. Start motoren. Hvis check engine lyset ikke kommer på igjen, prøvekjøre Accord. Hvis lyset kommer på, reparere eventuelle problemer med ekstra sensorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65558.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer