Slik feilsøker frontlykter i en 2001 Kia Optima

De frontlykter i en 2001 Kia Optima lyser opp veien om natten, slik at du kan kjøre trygt og se veien foran deg. Når frontlysene slutte å fungere eller gir deg problemer, må du kanskje bytte ut ulike deler på hovedlys. Pærene, bolig montering og kabling alle må jobbe skikkelig for at frontlysene å fungere. Mens reservedeler kan kjøpes fra de fleste auto deler butikker, bør du feilsøke problemet før du arbeider på din Kia Optima. Du trenger
lommelykt
Sikring erstatning
frontlys pæreskift
Vis flere instruksjoner
en

Åpne 2001 Kia Optima hette ved å trekke tilbake på hood-release spaken i førersiden fotbrønnen nær fronten av døren. Det vil være et lite bilde av en åpen hette på panseret-release spaken. Når hetten spretter opp, føler under fronten av hetten for sikkerheten frigjøring som er i sentrum av hetten. Trekk opp på sikkerhet utgivelsen og trekk panseret åpent. Trekk hetten støtte opp fra den høyre side av bilen og sette spissen av bæreren inn i støtten hakk /hull rett under spissen av hetten støtten når den har blitt hevet. Inspiser visuelt frontlys ledningene som går fra hovedmotoren og ledningsnettet til baksiden av frontlyktene under panseret. Hvis det er noen skader som slitasje, klemt ledninger eller synlige ledninger, har den berørte ledninger erstattet av en profesjonell mekaniker.
2

Se inn i objektivet forfra (du må kanskje komme ned på knærne). Pæren ser ut som en lang, tynn slange av glass med to elektroder og en glødetråd ledning som går mellom dem. Hvis filament wire i frontlys pære er brutt (hvis det er fysisk adskilt) eller det er noen tegn til skade på pære, erstatte den med en ny pære. 2001 Optima tar en standard halogen pære. Siden det er mange forskjellige produsenter for utskifting frontlykter, trenger du en auto deler butikken kontorist å hjelpe deg å finne riktig delenummer basert på utskifting frontlykter tilgjengelig i butikken.
3

Inspiser visuelt frontlys boliger montering, som inkluderer frontlinsen, det viktigste huset (bak linsen) og monteringsbrakettene som fester frontlys boliger til chassiset til Optima. Hvis det er noen oppbygging fuktighet inne i huset, erstatte husenheten med en ny sammenstilling. Fuktighet kan være bygget opp på innsiden av linsen, på lyspæren selv eller på den reflekterende bakside av den hovedhusdelen.
4.

Åpen sikringsdeksel i førerens side foten godt ved å trekke ned på sikringen panel dekselet med fingrene.
5

Trekk sikringen for frontlyktene med sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikring for frontlysene hvis du har problemer med å finne det.
6

Sjekk sikringen. Hvis det er gått, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke. En defekt sikring vil ha en brukket eller separert metallisk stripe inni sikringen casing. En arbeidsgruppe sikring vil ha en uskadet metall stripe inni sikringen casing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64908.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer