Automotive frontlys Feilsøking

Når det er et problem med frontlykter, må du løse problemet med en gang. Du kan ikke være i stand til å hindre at frontlysene fra sviktende mens du kjører, men hvis du gjør regelmessig vedlikehold, som å bytte lyspærer annethvert år og sjekke hussammenstillingen samt ledningsnett for skade, kan du minimere sjansene for kritisk frontlys svikt. Likevel, når noe går galt, bør du være i stand til å feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet ved å trekke ned på sikringen cover, vanligvis plassert i førerens side fotbrønnen, med fingrene.
2

Finn Sikringen til frontlykter med sikringen diagrammet på undersiden av sikringen panel.
3

Trekk sikringen for frontlyktene med sikringen avtrekker i sikringen panelet. Hvis metallet stripe inni sikringen er gått, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og sjekke ledningene for skader som frynsete ledninger, eller strippet plast slire . Hvis det er noen skader på ledninger, har den erstattet av en profesjonell mekaniker
5

Fjern frontlyktene -. Prosedyren for dette vil variere i henhold til ditt kjøretøy - og kontroller at den glødetråden ikke er skadet eller ødelagt inne i frontlys pære. Hvis det er, må du bytte frontlys.
6

Slå på frontlyktene med motoren av. Hvis frontlykter flimmer, så du kan ha en dårlig elektrisk forbindelse ved frontlys. Sjekk det elektriske støpselet for å sikre at frontlys kontakten er sikker.
7

Sjekk frontlykter med motoren i gang. Hvis frontlykter flimmer eller "syklus" fra lyse til dim, er dynamoen makt regulator ikke fungerer som den skal. Du må ha denne betjente. Hvis frontlykter trekker for mye strøm, vil det føre til en kortslutning eller føre til at frontlys mislykkes for tidlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65054.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer