Hva kan skje når en Rear Hub Peiling Goes Bad?

Biler tilby frihet på den åpne veien, ved hjelp av mange intrikat tilkoblede systemer for å drive bilen fremover. Arbeider sammen med bilens hjulenheter hjulet hub bærende forsamlinger. Rattutslag er umulig uten riktig justert og smurt hub lagrene for både for-og bakaksel. Det er visse symptomer som oppstår når en bakre hub peiling går dårlig. Funksjon av Rear Hub Peiling

Begge bakhjulene bruke hub lagrene for å tåle vekten av bilens bakre del. En typisk personbil plasserer £ 850. press på hver hub peiling. Større kjøretøy krever enda mer press over navene, ca £ 1500. per knutepunkt for en standard 6000-lb. sport utility vehicle. Navet lagrene er en del av bilens fjæring system, som gir en jevn rotasjon for de vedlagte hjul.
Symptomer på Bad Rear Hub Lagrene

Oppdage en dårlig bakre hub peiling vanligvis innebærer en støy. Lagrene bruke glatte sfærer roterende mot hverandre innenfor et stramt sirkulær boliger. Bad lagrene mister jevn rotasjon og skape en growling støy. Støyen vil ikke endre tone med akselerasjon eller nedbremsing. Imidlertid kan støyen reduseres i svinger. Lagrene må inspiseres umiddelbart for den generelle sikkerheten til sjåføren og andre på veien.

Farene ved Fastlåste Hub Lagrene

Det er mulig for en bil å miste et hjul fra en beslaglagt bakre hub peiling. Ignorerer en konstant peiling støy kan føre til fullstendig beslag av lageret forsamlingen. De roterende kulene seg fast innenfor sine stramme montering på grunn av opphopning av skitt eller mangel på smøring. Den bakre nav stopper å rotere fullstendig, noe som resulterer i et anfall av hele hjul og dekk. Ved høye hastigheter, kan det fast hjulet faktisk bli tvunget av bilen, forårsaker en potensielt farlig situasjon.
Rear Hub Reparasjoner

Nyere biler har beseglet wheel hub lagrene. Den forseglede samlinger kan ikke bli vedlikeholdt eller reparert. Hele hub montering må skiftes ut dersom det oppstår feil når på lagrene. Mange nyere biler har anti-lock brake sensorer festet til navet montering, slik at utskifting av lagrene omfatter sensoren også. Eldre biler har brukbar hjullager. Vanligvis er lagrene demontert og den gamle smørefettet er fjernet. Mekanikk pakke nytt fett i avstand på lagrene for en jevn ridning resultat.
Discovering Bad Lagrene

Bortsett fra en growling støy, noen dårlige bakre hub lagrene oppdaget når bilen går inn i en reparatør for en justering eller brems jobb. En tekniker kan fortelle en dårlig peiling ved å holde bilens vedlagte hjulet og rocka den opp og ned. Noen spill eller friksjon fra lagrene bak rattet betyr at navet må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68147.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer