Hvordan vet du at du har dårlig Rings på en Dodge Ram 1500?

Stemplene brukt i Dodge sin 1500 Ram lastebiler hver har tre ringer rundt sin base. Disse ringene virker sammen for å forhindre at olje kommer inn i forbrenningskammeret, og for å minimere trykktap. Skulle disse ringene blir skadet, vil lastebilens kraft og drivstofføkonomi minske og dens utslipp nivå vil øke. Skifte skadede ringene er en alvorlig oppgave. Heldigvis, kan ringene bli testet uten å demontere motoren med en komprimering sporvidde. Du trenger
Stikknøkkel
Compression måle
Assistant
Motorolje
Spray flaske eller sprøyte
Vis flere instruksjoner
en

Koble coil ledningen fra distributør cap. Ni ledninger fører til distributøren cap. Åtte av trådene danner en sirkel. Den niende ledningen er spolen wire, og er plassert i sentrum av sirkelen. Trekk gummi støvel i bunnen av ledningen vekk fra distributør cap å koble coil ledningen.
2

Fjern alle tennpluggene fra motoren med en pipenøkkel.


3

Skru den gjengede enden av en komprimering måleren inn i en av tennplugg åpninger.
4

Direkte en assistent til å starte motoren med tenningsnøkkelen samtidig trykke inn gasspedalen pedal til gulvet. Notér lesing på komprimering måleren.
5

Gjenta trinn 3 og 4 for de resterende sylindre.
6

sammenligne målingene registrert for hver sylinder. Hvis avlesningene er alle omtrent det samme, stempelringene er i brukbar stand. Hvis verdiene for to tilstøtende sylindre er lavere enn de andre sylindre, må toppakning skiftes ut. Hvis avlesningen er lav for bare én sylinder, kan det stempel ringene være defekt.
7

Spray ca 30 cc. motorolje i sylinderen som produserte den lave kompresjonsresultat med en sprayflaske. Som et alternativ, kan en sprøyte benyttes for å injisere olje inn i sylinderen. Gjenta prosessen beskrevet i trinn 4, og skriv avlesningen på måleren kompresjon. Hvis avlesningen forbedres, stempelringer er sannsynlig å være defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64753.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer