Hvordan feilsøker jeg en 1990 Mustang?

The 1990 Ford Mustang GT var utstyrt med en 5,0-liters åtte sylindret motor. Den kom med flere forskjellige standard funksjoner, inkludert en driver foran airbag, bøtte seter, strøm bremser, tilt ratt, 15-tommers hjul, lettmetallfelger, elektriske vinduer og strøm utvendig speil. Fordi Mustang består av mange forskjellige systemer, deler og komponenter, kan det være vanskelig å feilsøke hvilke deler må byttes ut når du har et problem med bilen din. En metode er å legge merke til forskjellig type og plassering av lukter din Mustang avgir når du bruker bilen. Instruksjoner
en

Finn oksygen sensor når Mustang har en svovel eller råtne egg lukt som kommer ut av eksosanlegget. Sensoren kan bli skadet eller defekt. Du bør også sjekke PCV ventil og katalysator for å se om de er tette eller defekt. Finn forgasseren for å se om den er skitten eller ødelagt, og sjekke PCV slange for å se om det er tett eller er kollapset.
2

Se på Mustang ventilen stammen sel når bilen avgir en røyklukt ut av eksos når du starter opp bilen. Pakningene kan bli skadet eller defekt. Inspisere toppakning inne i motoren for å se om det er noen kjølevæske lekker inn i motorens sylindre.
3

Inspiser oljepåfyllingslokket når du lukter olje rundt i motorrommet mens Mustang er parkert. Hetten kan bli skadet eller mangler. Du bør også sjekke PCV ventilen, ventilen maljen og ventil albue for å fastslå om noen av disse komponentene er plugget, skadet eller kollapset. Se også på toppakning å se om oljen lekker ut av det fordi pakningen er skadet eller defekt.
4

Finn og undersøke Mustang varmeapparat kjerne når du lukter en mold eller mugg lukt inne i kupeen. Varmeren kjernen kan være lekker kjølevæske inn i Mustang gulvareal. Hvis den mugne lukten kommer fra stammen sjekke tetningslister rundt stammen døren for å se om det er strippet eller slitt, og er slik at vann trenger inn i bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67274.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer