Hvor å Test en Window Motor

Vindu motorer på biler ofte mislykkes som de blir eldre, noe som resulterer i beslaglagt og funksjonsfeil elektriske vinduer. I noen tilfeller er dette en elektrisk krets problem, men det meste av tiden, ikke selve motoren på grunn av normal slitasje. På grunn av kostnadene involvert med arbeidskraft og diagnostikk, testing et vindu motor sparer deg penger og krever bare noen få grunnleggende verktøy og litt tid. Du trenger:
Multi-Bit skrutrekker
Socket Set
12-volts batteri
Jumper Wires
Vis flere instruksjoner
Teste en Window Motor

1

Koble bilens batteri kabler, og starter med den negative kabelen først, deretter den positive. Dette hindrer at du utilsiktet kortslutning i elektriske komponenter hvis ledninger eller tilkoplinger kommer i kontakt med hverandre når som helst.
2

Fjern skruene som holder døren panel på døren der motoren er inneholdt. Dette vil variere mellom biler, men vil vanligvis krever bare et flatt og Phillips-skrutrekker. Du kan også ha å fjerne vinduet bryteren panel, avhengig av kjøretøyet, men kan gjøres med de samme verktøyene.
3

Ta motoren fra vinduet regulator rail. Dette er den montasje som hjelper vinduet gli opp og ned. Dette vil kreve bruk av en stikkontakt sett og vanligvis omfatter fjerning av flere bolter som holder motoren til vinduet regulator. Dette beskytter vinduet fra stress under motor testing.
4

Koble kabeltilkoblere festet til vinduet motor. Disse tilkoblingene vil typisk være mannlige og kvinnelige kontakter som bare trekker vekk fra hverandre, men av og til ledningene er skrudd inn i motoren selv eller bruke en enkel klipp som lett kan skilles. På dette punktet, bør motoren være helt fristilt fra døren.
5

Koble de positive polene jumper ledninger til plusspolen på 12-volt batteri og til en kontakt på motoren. Ved hjelp av startkabler ledninger med krokodilleklemmer er en av de enkleste måtene å koble ledningene til motoren. Det spiller ingen rolle hvilken kontakt på motoren den positive enden av jumper wire er plassert på, siden motoren er konstruert for å fungere i begge retninger, og dermed bruker to ulike strømninger i tiden.
6

Koble den ene negative enden av jumper wire til minuspolen på 12-volts batteri. Den andre negative enden kan plasseres på den resterende kontakten på vinduet motor. Hvis motoren svinger over fritt ved konstant fart, så det fungerer ordentlig. Hvis motoren ikke spinne i det hele tatt, eller så gjør sporadisk, må den skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66407.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer