Hvordan finne feilen Koder for en Jeep Cherokee

avgjøre hva som er galt med din Jeep Cherokee når det ikke kjøres eller når check engine lyset har kommet på kan være utfordrende, spesielt hvis du ikke vet mye om biler. Heldigvis Jeep har tatt mye av gjetting ut av feilsøking biler ved å installere en funksjon i Cherokee datamaskin som rapporterer problemet feilkoder hvis det er noe galt. Hver feilkode representerer et spesifikt problem. Du kan finne feilkoder, noen ganger referert til som funksjonsfeil koder, ved å skanne Cherokee datamaskin med en spesialdesignet kode leser. Du trenger
Feil kode leser
Feilkode dekoder eller en liste
Vis flere instruksjoner
en

finne en kode leseren til å bruke. De fleste mekaniker butikker har flere på hånden, eller du kan kjøpe en kode leser fra en auto supply butikken. Noen auto deler forsyne butikkene selv tilbyr gratis diagnose i butikken ved hjelp av en strekkodeleser.
2

Hook koden leseren opp til Cherokee datamaskin. Hvordan du gjør dette vil variere fra året modell av Cherokee du har og bestemt modell av kode leser du bruker. Skriv ned feilkodene som bilens datamaskin gir for deg.
3

Bruk en kode dekoder for å finne ut hva hver feilkoden betyr. Mange skannere leveres med dekodere, eller du kan gå til Engine Light Hjelp nettside og få tilgang til en liste over både generiske koder og Jeep-spesifikke koder og deres betydninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65887.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer