F-250 Super Duty bremsen

Ford F-250 Super Duty pickup lastebil har hatt flere tilbakekallinger de siste årene, men ingen av dem husker avtaler med brems problemer at enkelte eiere har rapportert. 2008 F-250 ikke har 77 publiserte teknisk service bulletiner knyttet til den og en av disse bulletinene siterer mulige brems problemer. Brake Binding

En klage registrert på Carcomplaints.com sier at bremsene begynner å binde og trekke til den ene siden når bremsene er engasjert. Dette skyldes et overopphetet caliper men ingen grunn er gitt for dette problemet. Når en bremsekalippernes overopphetet, er det fortsatt i åpen stilling, slik bremseklossene å stadig gni mot rotor, skape mer varme og slitasje. Dette fører til at F-250 for å trekke til siden fordi elektrodene er delvis opptatt til enhver tid. F-250 eier måtte ta bilen inn til forhandleren for å få dette bremse problemet løst.
Brake Pedal Reise

Edmunds.com publisert et teknisk service bulletin utstedt av produsenten som tar overdreven bremsepedalen reise på F-250. Dette kan tilskrives en master sylinder feil. Overdreven pedalvandring skaper mindre press på bremseklossene, hindrer trucken stopper på normal avstand. Den bulletin anbefaler at mekaniker utføre en bypass test og finne test på master sylinderen for å finne ut hva som forårsaker dette symptomet. Når dette brems problem oppdages i F-250, bør eieren ta bilen inn til forhandleren for å få denne testen utført på master sylinder.
Brake Bite

Minst én rapport av bremser bite på F-250 er registrert av Carcomplaints.com. Brake biting er når bremsene engasjere raskere enn forventet, slik at F-250 for å bremse raskere enn beregnet. Dette skaper en fare for bilene på veien bak F-250. Ingen spesiell grunn har fått for dette brems problem i Super Duty men rapporten forteller at problemet kan stamme fra et defekt indre nødbremsen kabel. Når denne kabelen ikke fungerer som den skal, fører det til at F-250 bremser til å være engasjert i drift av lastebilen. En eier som opplever dette problemet bør ta lastebil umiddelbart til en forhandler for reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66199.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer