Hvordan Test en utenbordsmotor Fuel Pump

Fuel pumper på påhengsmotorer jobbe litt annerledes enn de gjør på bilmotorer. Den utenbords drivstoffpumpe har en følsom diafragma som mottar en sugekraft-signal fra en stempelsylinder, slik at pumpen kan levere drivstoff. Hvis sylinderen har en lekkasje, vil pumpen pulssignal ikke være sterk nok til å sende den riktige mengde av drivstoff til sylinder. Utenbords drivstoffpumper sjelden mislykkes, og diagnostisere et drivstoff problem innebærer å sjekke andre komponenter som lett kan forveksles med en dårlig sjekk ventil eller pessar i en drivstoffpumpe. En prosess med eliminering vil innskrenke en dårlig bensinpumpe. Du trenger
Båt eiers reparere manuell, Elektrisk tape
Socket satt
Skralle
Compression måle
Assistant
Skrutrekkersett
Kaffe kan
Fuel manometer
Vis flere instruksjoner
en

Slå av viktigste elektriske cutoff bryteren som styrer motor tenning. Unclasp snaps på din påhengsmotor store bokstaver og fjern bakre dekselet. Trekk tennpluggen boot fra spissen av tennpluggen. Rett plugg ledningen vekk fra tennpluggen hull åpning, kiler det eller taping det til en annen komponent. Bruk en stikkontakt og fastnøkkel til å løsne og ta ut tennpluggen.
2

Skru en komprimering måler slangen inn i tennplugg hullet. Vri gass stilling vidåpne med én hånd. Trekk tauet starte med den andre hånden slik at motoren slår seg over minst fire eller fem ganger. Sjekk kompresjon lesing i psi (pounds per kvadrattomme) på måleren. Hvis du har en elektrisk start motor, har en assistent sveiv motoren rundt mens du presser gassen vidåpne.
3

Se i bruksanvisningen for riktig psi motoren din behov. Hvis komprimering faller under 30 psi, per spesifikasjonene, vil bensinpumpen ikke fungere tilfredsstillende på grunn av lav puls press. Reparere komprimering problemet først. Skru av komprimering måle slangen og installere tennpluggen. Trekk til tennpluggen med en stikkontakt og installere plug ledning tilbake på pluggen tips. Utfør denne testen for flere sylindrede motorer.
4

Kontroller at du har nok gass i tanken for å bli plukket opp av sumpen. Sump pickup skjermen bør tettes til, så bør tanken vent. Blås gjennom tanklufting å sørge for at det flyter fritt. Påse at brennstoffet primeren har ingen sprekker eller lekkasjer og har ikke blitt deformert på noen måte.
5

Inspiser drivstofflinje slanger og koblinger fra tanken til drivstoffpumpen stedet for floker og lekkasjer. Det bør være ingen. Løsne de in-line brennstofffilter slangeklemmer med en skrutrekker og dra filteret gratis. Blås gjennom begge ender av filteret for å sikre at det ikke er noen hindringer. Installere drivstoff filter og stram klemmene med en skrutrekker.
6

Løsne klemmen på pulsen slangen, med en skrutrekker. Pulsen slangen kobles til drivstoffpumpe og går til inntak manifold. Plasser en kaffe kan under slangen og trekk i startsnoren flere ganger. Du bør se drivstoff utslipp som kommer fra slangen. For en elektrisk start, har en assistent sveiv motoren rundt flere ganger, husk å få tenning cutoff aktivert og plugg ledning fjernes. Mangel på drivstoff utslippspunkter til en dårlig bensinpumpe tilbakeslagsventil eller pessar.
7

Hook opp et drivstoff trykkmåler til pulsen slangen som kommer ut av bensinpumpen. Bruk trekke tau eller elektrisk starter å dra motoren over. Les måleren. En normal bensinpumpen vil sette ut aproximately fem på syv psi trykk. Noen leser under dette vil indikere en defekt drivstoffpumpe tilbakeslagsventil eller pessar. Bytt bensinpumpen eller kjøpe en gjenoppbygging kit.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67098.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer