Hvordan Test en dårlig Fuel Injector

En dårlig drivstoff injektor i bilen kan føre til at motoren gå på tomgang grovt, kan øke drivstofforbruket, og kan føre til andre problemer med ytelsen. I de fleste tilfeller kan du spore problemer med en dårlig drivstoff injektor til en tett dyse, stakk ventil eller mislykket coil. Med de riktige verktøyene, kan du diagnostisere en mistanke om dårlig injektor før du bestemmer deg for å erstatte den unødvendig. Denne fremgangsmåten gjelder injektorer funnet på elektronisk bensininnsprøytning, eller EFI, systemer. Du trenger:
4 treklosser
Mechanic stetoskop
Digital ohmmeter
Nod lys, om nødvendig
Vis flere instruksjoner
en

Park din bil i et godt ventilert område. Åpne panseret på bilen og sett på parkeringsbremsen.
2

Sett overføring i Park (automatgir) eller nøytral (manuell girkasse). Blokkere bakre og fremre hjul med treklosser og starte motoren.
3

Sett på en mekaniker stetoskop og sondere mistenkt drivstoff injektor ved å plassere tuppen av verktøyet mot injektoren kropp. Du skal høre en serie av klikk som injektor ventil åpnes og lukkes. Hvis du ikke hører klikkene, er injektoren dårlig eller ikke får strøm. Slå av motoren.
4

Trekk den elektriske kontakten på den mistenkte drivstoff injektor. Still ditt digitale ohmmeter til en lav rekkevidde på Ohm skala. Slå på apparatet og undersøke både elektriske kontaktene på injektor med apparatets sonder. Hvis du får en blank skjerm på målerens display, har spolen inne i injektoren en åpen. En lesning av "0.00" på måleren display indikerer injektoren er spolen har en kort til jord. I hvert tilfelle, må du erstatte injektoren. Hvis meter display viser en motstand annen verdi enn "0", sjekk service manual for det aktuelle kjøretøyet for å sikre at du har den riktige verdien og gå videre til neste trinn.
5

Koble et nikk lys på selen kontakten på mistanke drivstoff injektor. Start motoren. Nikk lys skal blinke på og av. Hvis du ikke hørte injektoren klikke i trinn 3, betyr dette kontrollmodulen mates makt til injektoren, men injektoren svarer ikke og bør skiftes. Hvis nikk lyset ikke blinker, må du sjekke kretsen og komponenter som fôr strøm til at injektoren.
6

Slå av motoren.
7

Plugg inn selen kontakten til den mistenkte drivstoff injektor og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67017.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer