Slik reparerer Defekt blinklys på en 2005 Chevy Truck

Det noen mulige årsaker til at en defekt blinklys i 2005 Chevrolet lastebil. Ledningstilkoplingen kan være løs, kan det hende at sikringen har brutt, eller pære har kanskje rett og slett utbrent. Uavhengig av problemet, det er en enkel måte å løse problemet på en 2005 Chevy lastebil. Du trenger
Replacement pære
Sikring avtrekker
Replacement sikring
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebil og åpne panseret. Ta ut nøkkelen fra tenningen.
2

Fjern de to pinnene på toppen av hodelykt forsamlingen. Trekk hodelykt forsamlingen ut. Pass på at den elektriske kontakten er plugget inn på baksiden av hodelykten montering. Skyv blinklys pære på plass, pass på at det ikke er løst.
3

Trykk på blinklyset holderklemmen å frigjøre blinklys boliger. Trykk på låsen utløserspaken på huset for å frigjøre pære. Ta ut den gamle lyspæren og sett inn en ny. Chevrolet lastebiler bruker 3157 pærer for de Blinklys.
4

Sett baklys huset og sett hodelykt forsamlingen tilbake i bilen. Trykk ned de to pinnene å sikre frontlys.
5

Åpne sikringsboksen under panseret på førersiden. Sjekk sikringen merket "LT TRLR" for venstre blinklys og "RT TRLR" for høyre blinklys. Hvis enten er brutt, bør den byttes ut. En sikring er ødelagt hvis metallet bar inne er brutt. Bruk en sikring avtrekker for å fjerne sikringen og sett inn en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65734.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer