Losing Frostvæske med ingen åpenbare Leak

Når et kjøretøy mister frostvæske, også kjent som kjølevæske, fører den vanlige forventning eieren for å se etter tegn på lekkasjer på alle kjølevæske tilkoblinger og komponenter. Åpenbare kjølemiddelsjekk kan vanligvis finnes i form av vanndammer igjen på fortauet. En mer mystisk tap av kjølevæske problem innebærer ingen bevis på alle lekkasjer eller pytter, men viser en klar reduksjon i kjølevæske nivåer. Eksos
p Hvis toppakning på bilen har svekket eller brent, kan det sprekke eller blåse åpne en vann jakke som sitter i nærhet til toppen av brennkammeret. Kjølevæske som kommer inn i forbrenningskammeret vil komprimere med luft-brennstoffblanding, og deretter blåse ut fra eksosmanifolden. Kjølevæske, som nå har presset og slått til damp, reiser gjennom eksosrør og lyddemper system, hvor mye av det kondenserer og fordamper. De resterende kjølevæske kommer ut av eksosrøret i veien for damp, som forsvinner i atmosfæren.
Radiatorlokket

Radiatorer holde trykksatt kjølevæske i et begrenset område. En radiator hetten, som har en sirkulær pakning tetning under den, holder trykksatt kjølemiddel i å unnslippe fra toppen hals forbindelsen. En defekt radiator cap pakning vil tillate kjølevæske å flykte i form av damp. Dampen sprer inne i motorrommet. Med høye motor temperaturer, samler damp fordamper eller fuktighet på motorrommet brannmur og fender brønner. Kjølevæske tap resultater, uten åpenbare pytter tegn.
Overflow Reservoir

Når et kjøretøy blir overopphetet, eller etter at motoren er slått av etter en lang tur, en utvidelse ventilen åpner inne i radiator cap å tillate trykksatte kjølevæske å gå inn i overløp reservoaret. Hvis utvidelsen ventilen blir sittende fast åpen, gjør det en konstant strøm av trykksatt kjølevæske å gå inn i reservoaret, der det blir til damp. Den damp, som har kjølemiddel i den, blir tvunget ut av reservoaret hetten luftehullet eller løsner hetten. Damp og kjølevann slippes ut i motorrommet.
Crankcase

toppakning som har en blåst vann jakke hullet kan la vann komme inn i forbrenningskammeret i rikelig mengder . Vann som ikke passerer gjennom utløpsventilen og manifolden blir komprimert av stempelet. Kjølevæske blir tvunget forbi stempelringene og kommer inn i oljen veivhuset. Kjølevæsken blander seg med oljen i en brun eller kremfarget skummende konsistens. Nivået på kjølevæsken vil falle merkbart, mens oljenivået i veivhuset vil stige. På dette punktet, vil tegn på ytre vannlekkasje vise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68055.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer